fredag, mars 16

~ Kosekveld ~I kveld har vi hatt besøk av Kjersti og Maja, hunden til foreldrene mine og søsteren min. Vi har gått tur, og kosa oss inne med tente lys i stua. :o)Jeg måtte ta fram den søte gamle skålen min. . .. . . og fylle den med nonstop! Mmm, så godt!!
Her er et lite stemningsbilde fra stua i kveld. Det var så mildt og fint ute i kveld, rene vårkvelden, tidligere i uka hørte jeg tjelden, og Arnt Håvard så seks svaner ved et vann han kjører forbi når han skal på jobb. Så våren er i anmarsj!Jeg har nylig kjøpt denne boka av Cath Kidston, den falt i smak hos meg! Virkelig mye kreativt å finne her. :) Skal kose meg med den i helga.Her ser dere et av de flotte bildene som er i boka. Den er full av koselige og stemningsfulle bilder, og fine tips.

Til slutt et lite tablå i fransk stil. :) God helg og takk for koselige tilbakemeldinger i uka som er gått. :)

18 kommentarer:

Timotei sa...

God helg til deg også, Hulda! Nydelige bordskånere du har laget, forresten! Likte så godt kombinasjonen av stoffer og de små broderiene. Virker som en spennende bok du har kjøpt deg også!

mona sa...

Hei på deg,ser ut som dere har kosa dere skikkelig ikveld,det er bra ! Livet består jo mest av mange små øyeblikk,og ikke noen få store......har jeg lært...! Den boken virker veldig spennende må jeg si,du og symaskinen din vil nok samarbeide godt med prosjekter derfra.......Kos deg videre,og ha ei super helg :)

cia sa...

det var ett tag sen jag var in på din blogg. men du är lika flitig som vanligt. hoppas du får en fin helg

Kathrin sa...

Den boka så veldig koselig ut! Hmmm...lyst på..... fine gamle stoler med stofftrekk på. God helg til deg!

Ellie sa...

Ser ut som dere har hatt en koselig kveld! Gjør seg alltid med litt godis, særlig når det serveres i en slik vakker skål. Boka ser veldig bra ut, har vurdert å kjøpe den jeg også.

kreoline sa...

Så koselig du har hatt det i kveld, og så koselig det så ut i stuen. Herlig å høre at våren begynner å komme til deg også.Ha en fin helg Hulda. Klem.

Hulda sa...

timotei: takk, jeg likte de stoffene veldig godt selv også, skal lage et par til, tror jeg. Har også lyst å prøve meg med noen andre farger og litt andre små broderier på.

mona: ja, det er sant at livet består av mange små øyeblikk.. :) Man må lære å ta vare på øyeblikket. Ja, boka er fin, skal se mer i den etterhvert.

cia: takk, ja liker å holde på med forskjellig. :)

kathrin: ja, boka er fin, mange ideer å hente der.

ellie: ja, jeg elsker den gamle skåla, har kjøpt den på en bruktbutikk. Bruker den til nonstop, og når den ikke er i bruk har jeg den til pynt i tallerkenhylla.

kreoline: ja, det er så vårlig og fint om dagene, herlig med tining og trekkfugler som kommer. :) Er fornøyd med stua. :)

Lille Trille sa...

Så deilig med fint vårvær. Her har det vært regn og vind i hele dag,men da er det jo ekstra koselig å hygge seg inne med tente stearinlys og lese blogger på dataen :-)
Det var noen kjempefine bordskånere du hadde laget, ble inspirert til å sette meg ned å sy litt selv...Legger inn link til deg på bloggen min, håper det er greit for deg.
God helg !

Karoline sa...

koselige stemningsbilder:) og den boken fikk jeg lyst på også...vil nå bare ønske deg en deilig helg:) klem fra karoline

Annas Rom sa...

God helg vennen!
Ser ut som dere har kosa dere masse- glad i non stop? Hehe!

De bordskårene var søte!

Klem A

Hulda sa...

lille trille: så koselig at du vil linke til meg, har akkurat lagt din blogg inn her hos meg også. Ja, det er godt at det begynner å våres nå, og dagene er lyse lenge.

karoline: ja, boken er fin! Ønsker deg ei riktig fin helg!

anniche: ja, vi er VELDIG glad i nonstop her. :)

elin1976 sa...

God helg til deg også, Hulda. Det er hyggelig å se slike smp vårtegn. Jeg er for tiden mest opptatt at jeg hører fuglekvitter og setter vinduer på vidt gap for for å kunne høre dette og samtidid lufte. Den boken kunne jeg og godt tenkt meg...Hvor har du kjøpt den? Du får ha en fin dag. Masse klemmer fra Elin:O)

Huset i Hagen sa...

Ja, God helg fra meg til deg også Hulda! Og det får du nok helt sikkert utifra de koselige stemningsbildene jeg ser :0) Den boken så virkelig sennende ut! :0)

Hulda sa...

elin: ja, det er fint med vårtegn. Boka har jeg kjøpt på Tanum nettbokhandel, har kjøpt en annen bok der tidligere. Liker de veldig godt. Husker ikke adr dit nå, men søker du på tanum finner du det.

huset i hagen: takk skal du ha. :) Ja, er mye fint i den boka. :)

Andrea sa...

Det stemningsbilde så jo kjempe koselig ut, også kjempe godt med nonstop. Ser ut som dere koset dere sikkelig. Ønsker deg en god helg og din søte hund...

molly's heaven sa...

Så koselige bilder hjemme hos deg:) Ønsker deg en fin kveld;)

Anna Lisa sa...

Altid like koselig hos deg ja :) Nydelig skål med godteri oppi. Vil ønske en fin aften og en god søndag. Klem

Den gode feen sa...

Så koselege bilder. Kunne jammen tenkt meg den boka eg også! Ha ei fortsatt fin helg. Ja, det er herleg at det går mot VÅR!! Klem