søndag, mars 11

Borte bra, men hjemme best!


Borte er bra, men hjemme er best! Slik vil det vel alltid være. Vi har hatt ei koselig helg i Tromsø, men nå er vi hjemme igjen, og jeg kan vise dere bilder av ting jeg kjøpte i Nordens Paris.På Åhlèns fant jeg denne flotte bladkurven, jeg var heldig å ha gavekort på den butikken, så den kjøpte jeg for det. Men, det ble nok til mer der også. Nå venter jeg bare på neste nummer av Vakre Hjem, da skal det få stå her når jeg ikke ser i det. ;) Kurven er veldig fin siden den er så høy, dermed blir ikke bladene krøllete nederst.I Nordtjosbotn har de en flott blomsterbutikk. Den er virkelig innholdsrik. Jeg var heldig å finne denne store, ovale sinkkrukken der. Den skal jeg fylle med små stemor til våren, å, det skal bli så fint!! :) Nydelig med dekoren på den også.


Arnt Håvard og jeg kjøpte oss hver vår kopp med prikker på hos Åhlèns. De blir fine å ha ute på terrassen til våren og sommeren. Det rutete stoffet har jeg også kjøpt på den butikken. Helt nydelig syns jeg det er. Jeg skal bl.a sy puter til benker jeg har på terrassen av dette stoffet.På Småvaren i Tromsøs Storgate, fant jeg disse nydelige rosa og blå båndene med prikker på. De skal bli flotte å pynte opp med på ting jeg syr. Gleder meg!Mer stoff ble det jo selvsagt også, jeg kunne jo ikke gå forbi disse godbitene. :) Det med de store rosene er kjøpt på Åhlèns, de andre har jeg kjøpt på Husfliden. Nå er det bare å ta symaskinen fatt og gå i gang!Måtte vise et nærbilde av dette stoffet. Jeg syns det var så spesielt, vårlig og flott i fargene, med et nydelig mønster.

Jeg fikk litt mer fra meg fra Tromsø, men det får jeg vise dere en annen dag. :)

18 kommentarer:

Mona sa...

Åhhhhh,så fine stoffer du har kjøpt,det blir spennende å se hva du tryller ut av disse !Gleder meg ! Jeg har også en sånn som du skal ha stemor-blomster i,de er så søte,ha en fortsatt fin kveld !

Ingrid sa...

Fine ting du har funnet! Prikker er søtt! :) Alltid godt å komme hjem igjen når man har vært på farten.. og det er jo et godt tegn! :)

anniche sa...

Så masse flott du kjøpte da Hulda!
De krusene fra Åhlens er fine:)))

Masse herlige stoffer som jeg gleder meg til å se hva du lager av også!

Ha en god natt!

Karna sa...

Så mye fint du har fått med deg hjem, virkelig nydelige stoffer!

Jeg fikk Vakre Hjem på fredag, så det skal vel ikke være lenge til du har den i hånden heller, og som vanlig, nydelig blad!

Hulda sa...

mona: ja, stoffene er bedårende! :)

ingid: takk, ja prikker er søtt. :) helt enig, godt å komme hjem i eget hus når man har vært ute noen dager.

anniche: tusen takk! jeg har ikke planer for alle stoffene enda, men liker å ha et lager slik at jeg har nok å velge i når jeg skal sy.

karna: takk! :) rart at jeg alltid får det bladet så sent.

Karoline sa...

jeg fikk sug i magen av koppene, og tenket at det er lisbeth dahl..men nei, greie åhlens har skapt de, og da får jeg kanskej lett tak på de...ikke lange veien for meg da...ti minutter unna...;) jeg elsker kopper, tror jeg skal legge ut koppebilder en dag, lurer meg også på om jeg så noe sånt før jeg begynte å blogge selv. så dere er kanskje ferdig med slikt? men dere kan nå få se mine,da... nydelig stoffer og alt annet også, så gøy da. takk for hilsen og at du så etter den boken. men du- jeg kom på en ting- vi kan jo ta på et lignende stoff på en kokebok vi har. jeg fant nemlig et fint voksduk stoff som jeg forøvrig har andre hemmelelige planer for( forløpig, vil vise om jeg får det til såklart) men kom på at det kunne en jo lime på nesten som et bokbind, og det er jo ok i forhold til matsøl. jeg har nemlig en bok jeg skriver i, og da får en jo beholdt den man er glad i også, men får den til å likne den lekre. så kankje vi kan fikse det slik? ønsker deg en fin uke. klem fra karoline. ps. bilde av den stoffprøven ser du på bloggen min for et innlegg eller to siden.

Trude sa...

Hei og takk for koselig kommentar på bloggen min.Så masse fint du har kjøpt i Tromsø,flott by å handle i!Tror nok jeg må en tur til Åhlens jeg også(",)Synes de hjertene du maler er så fine,hva lager du de av?Beundrer alt det andre du lager også,hmmm mange planer lagret her,men hvor skal jeg finne ekstra tid?Ha en fin dag!

elin1976 sa...

Du har shoppa ser jeg! Masse fint. Kurven var fin. Krusene var bare så fine.
Vår er synonymt med prikker.
Jeg var selv innom Åhlens på lørdag og fikk kjøpt med noen kjøkkenhåndklær, wc skilt og påske egg! Liker så godt den butikken.

Stoffene og silkebåndene var skikkelig flotte.
Ble litt i vårmodus selv om regnet plasker ned her i dag.
Sink bakken var og knall fin. Det blir nok kjempefint med blomster i den og så satte du meg på en fin idè. Jeg har og en , ikke så fin som din men grei nok. Nå skal den og få stemor i når den tid kommer. Ha en fin mandag, Hulda

Hulda sa...

karoline: koppene er nok fra Åhlens, ja, de er så søte. :) God idè du kom med, har selv lagt trekk på ei notisbok jeg har. Den har stive permer, så da er det jo lett å trekke den om. Har brukt et fint gavepapir til den.

trude: du lager jo masse fint selv også. Hjertene er saget ut i finèr.

elin: ja, ble mye fint fra Tromsø, var jo så heldig å ha gavekort der også. :)

Huset i Hagen sa...

så mye fint du har handlet!! Gleder meg til å se hva det blir til av disse vakre stoffene :0) De prikkete koppene gir vårstemning :0) Og den "baljen" du skal ha blomster i ...Dån, Kjempefin!

Timotei sa...

Så mye fint du har kjøpt! Likte veldig godt bladkurven din. Jeg er så svak for kurver. Liker ting som er pene, men samtidig praktiske. Flotte stoffer også. Nydelig og veldig spesielt det nederste stoffet du viser bilde av!

JULIE K sa...

Velkommen hjem. Det beste med å være borte er faktisk det å komme hjem.
Kjempekoselig å få se alt du har handlet. Her var det mye fint altså. Artig at du har oppdaget Åhlens. De har så mye fint. Er kjent med dem fra jeg bodde i Sverige, men vi har en butikk her også som jeg stadig er innom. Har gått å sett på de kurvene selv jeg. Lurt at de er så pass store. Kanskje det blir en på meg etterhvert. Ha en fin mandag Hulda : )

kreoline sa...

Skal si du har kost deg og fått med deg mye fint. Kjempefin den kurven til å ha blader i. Stoffene var helt skjønne. Gleder meg til å se hva du syr av dette. Ha en kjempefin dag.

For the love of country sa...

Oj vilken shoppingtur! Gulligt med likadana prickiga vårmuggar! :)

moderncountry sa...

Så mye fint du har fått med deg hjem igjen !! Kurven og stoffene hadde jeg nok også tatt med meg hjem. De fargene er jo kjempelekre!!!

Deb sa...

Everything is beautiful, and I especially love those mugs. I am constantly on the lookout for polka dot mugs~hopefully I'll come across some eventually. Debbie

Merete sa...

wow, så mykje fint du har kjøpt med deg frå Tromsø!! nydelege dei to sinkpottene til å ha blomar i!Og det skal bli spennande å sjå kva du lagar av alle stoffa og dei søte prikkete sløyfebanda... Ha ei fin veke, hulda!

Guldkant På Livet sa...

Hej Hulda, Jätetfin tidningskorg du fann på Åhléns och de gulliga blå kopparna med prickar på! Den zinkbaljan var helt underbar, den blir nog fin med blommor i!! Mari.