søndag, februar 25

ØnskelisteNeste søndag har jeg bursdag, og jeg har en del ønsker som jeg har gitt uttrykk for til familie og venner. :) Jeg har funnet bilder på nettet av noe av det jeg ønsker meg. :)Denne nydelige mugga fra Leonorah har jeg sagt til Arnt Håvard at jeg ønsker meg. Så får vi se da, om han har sendt inn bestilling. Jeg er spent! Jeg har et bollesett som jeg har funnet på Fretex som er i samme stil som denne mugga.
Denne nydelige koppen fra sia ønsker jeg meg også, de selges to stykker sammen for 129 kr. De ligger i en søt eske med samme motiv som det er på koppene. Nydelige!


Dette bilde har jeg fått låne fra Leah.

Denne kanna fra Europris står også på ønskelista. Jeg har to skåler fra samme serviset. Ser for meg å dekke et fint bord og servere te fra kanna.

Lisbeth Dahls vårfriske nyheter står også høyt i kurs hos meg. Disse får jeg ikke til bursdagen, butikkene her som har LD har ikke fått de inn enda. Men, jeg skal se om de har fått de i Tromsø når jeg kommer dit senere i mars. Butikkene Stæsj og Britt's Boutique har masse flott fra LD. Gleder meg til å dra til Tromsø! Har et gavekort fra jul som jeg skal bruke på ulike interiørbutikker der. :)

Mer fra LD som jeg skal kjøpe i Tromsø. Noen nydelige små skrin, og to skjønne fløtemugger. Herlige pastellfarger. :)
LD oppskriftsbok, slikkepott og børste er vel heller ikke å forakte. :) Nyelige prikker også.

Er det noen som vet hvorfor det av og til blir et stort mellomrom mellom siste bilde og kommentarfeltet? Jeg forstår det ikke...


24 kommentarer:

Guldkant På Livet sa...

Herregud va fint! Jag önskar mej detsamma! Och dessa underbara skålar, tänk att det fanns en kanna till i samma stil! Den första kanna var jätetfin med! Mari.

Anna Lisa sa...

hei!!Ja nå ble ej nesten gal!! så de fine skrina fra Lisbeth Dahl vårkeollegsjon...nydelig!! Og dei var kjempe nydelige skrina du har kjøpt. Skal en tur på bruktbutikken imorgen tenker ej..He akkurat svart på kommentaren din på bloggen min:) Ha en fin kveld :) Klem

Anna Lisa sa...

p.s og dei prikkete boksene fallt veldig i smak hos meg:) blir aldri ferdig ej...hehe...

moderncountry sa...

Dette var jammen meg en fin ønskeliste. Vel like greit å lage en, da er iallefall sjansen for at du får noe du liker større. Den kanna kunne jeg også ønsket meg, og slikkepottene var ikke dumme. Må sjekke den nye kolleksjonen til LD.
Ang. det mellomrommet til neste post : Når du skriver ett nytt innleggeg i post-ruta, sørg da for at innlegget er helt nede på siden før du legger det inn i bloggen din. Du bruker Backspace tasten for å få ned hele teksten.
Håper jeg var litt til hjelp!
Ha en fortsatt fin Søndag, klem

Hulda sa...

guldkant på livet: ja, herlige ting, og jeg håper jeg får noe av dette. :)

anna lisa: hehe, ja det er utfattelig mye lekkert fra Lisbeth Dahl. :)de prikkete boksene er skjønne.

moderncountry: ja, jeg har alltid ønskeliste, men de som kjenner meg vet hva jeg liker, så jeg er alltid fornøyd med det jeg får. Tusen takk for hjelp til å fjerne mellomrommet. :) :o)

Pia..... sa...

Vilka härliga bilder ..det ger mej VÅRKÄNSLOR...för nu vill jag ha VÅR...ha en trevlig kväll

molly's heaven sa...

Ser du fikk hjelp til mellomrommet! De tingene på ønskelisten fra LD, får jeg inn forhåpentligvis denn uken;) Ha en fin søndag!

elin1976 sa...

Det var mye fint på ønskelisten din.
En god idè med å lagre bilder slik at familien kan se hva du ønsker deg. Enkelt og greit.

Ønsker deg en fin søndag, Hulda.
Mange klemmer fra Elin:O)

Karoline sa...

vi to mener nok akkurat det samme om lisbeth dahl..mmmm. si gjerne ifra meg om hvor du finner bla den kokeboken, vil ha... jeg har sett det prikkekrukkene hos anniche på forsiden på butikksiden. og nå ser jeg akkurat at flere bloggere har butikk som har dette/ får dette, hvilkne godtebutikker. klem fra karoline

Ellie sa...

Kjempefine saker å ønske seg dette! Synes også den mugga fra Leonorah er nydelig! Og Lisbeth Dahl har jo masse flott, da! Ha en fin uke!

Hulda sa...

pia: ja, det er ordentlig vår over disse tingene. :)

molly: får du alle de tingene fra LD? Men, må vente før jeg eventuelt kjøper fra deg, har gavekort i Tromsø, og da sparer jeg jo masse i porto også. Men, dersom jeg ikke finner kjøper jeg nok i en nettbutikk.

elin: ja, bruker alltid å si hva jeg ønsker meg til jul og bursdag. :)

karoline: ja, skal si fra om jeg finner kokeboka. Hvis jeg finner i Tromsø kan jeg kjøpe med en til deg.

ellie: ja, er masse nydelige ting å finne. :)

Julie K sa...

Ja her ønsket du deg mye fint ja. Så lurt å legge ut ønskelisten, vi får jo mange gode tips på pene ting vi også. Ang skriften og opperom er bloggen ganske rar iblant, virker som den lever sitt eget liv. jeg har iblant fått ulik linjeavstand på samme innlegg. Litt kjedelig er det. Ha en god natt nå da Hulda : )

Timotei sa...

Men du, så lurt det var å lage ønskeliste da! Det er jo ikke så lett å vite hva en skal kjøpe. Kan jo være lurt med noen tips. Masse fint du ønsker deg, ser jeg. Og nydelige skrin du har kjøpt til deg og søsteren din!

Annettes Hobbyblogg sa...

Åh ja, Lisbeth Dahl er en sikker vinner!! De to fløtemuggene var grusomt søte altså! Og den hos Leonorah var nydelig ja, håper du får alt du ønsker deg og mer til!

Timotei sa...

Hei igjen, Hulda. Tusen takk for kommentaren du akkurat la igjen på bloggen min! Beklager at du ikke kunne se bildene jeg hadde lagt ut. Jeg har hatt problemer med å få lagt ut bilder på bloggen min i det siste. Nå gikk jeg inn for å laste ned bildene på nytt, men da kom jeg til å slette hele posten og dermed også kommentaren din. Beklager...

molly's heaven sa...

Hei igjen! Jeg får inn de prikkete boksene og oppskrift boken i denne eller neste uke! De små muggene kan jeg jo ra med på neste bestilling;)

Mia sa...

Så lurt å lage ønskeliste da... Og det var jo mye fint på listen din også. Lisbeth Dahl har masse herlig, og så de krusene fra Sia - ønsker meg litt av hvert, jeg også...

kreoline sa...

Her var det mye fint, greit å ha ønskelisten på plass. Ha en fin dag Hulda.

Karna sa...

Det var en søt ønskeliste...håper du får noe av det, og Molly's Heaven har jo LD så de kan bestille derfra....

Hulda sa...

Kreoline: ja, det er alltid lurt m ønskeliste.
Karna: ja, så hun har litt fra LD. Men, må satse på gavekort i Tromsø. Greit å få det gratis. :-)

RedRobin sa...

Hei! Skjønner godt at du ønsker deg alt dette. Jeg fikk masse vårfornemmelser her nå, selv om snøen fortsetter å lave ned... :o)

Hemma på landet sa...

Mmmmm...vad fina saker. Skulle vilja ha några av dem. Kram Stina

Mita`s hjørne sa...

Så mye fint, kjempelurt med ønskeliste, da er en jo garantert noe som en ønsker seg da...

Ha en fin kveld...

Karoline sa...

det var et veldig snilt tilbud fra deg, og det takker jeg ja til, så sant jeg ikke skulle komme over det før du reiser. kan ikke du gi en lyd før du reiser, sånn at vi ikke kjøper dobbelt opp. aner du prisen på den, tror ikke det er mye, er ikke så nøye, va så søt...jeg koser meg på hytten på geilo, håper alt står bra til. klem fra karoline