mandag, februar 5

"Nå skinner sola i vinduskarmen..."I dag opplevde jeg å våkne av at sola kasta sine februarstråler inn på soverommet. Oi, hvilken herlig opplevelse på denne vinterdagen! SOL!! Vi nordlendinger er jo bare så glade for at sola igjen har seira over den mørke vinteren. Vi bruker å si det, at over nyttår da merker vi forskjell - da blir det lysere dag for dag. Og våren går vi i møte. For en deilig tanke!
Bilde er tatt fra stuevinduet vårt.

Den skinner i vinduskarmen også, og st.Pauliaen blomstrer og strekker seg mot sollyset. Den er virkelig fin, denne potteplanten. Og man kan få den i mange herlig farger også. :o)


Fire roser av stoff som jeg kjøpte i dag, disse skal jeg bruke til noe fint, når jeg finner på noe lurt en dag. ;) Jeg kjøpte de på Hjerter dame, du kan klikke på navnet til butikken og besøke deres hjemmeside.Til slutt et bilde av Ole Bull, fiolinisten som jeg har skrevet om tidligere her på bloggen. I dag, 5. februar hadde han bursdag. Fikk bare så lyst til å sette inn dette bilde av han pga det. :)Som dere vet, iallefall noen av dere, så har jeg alltid hatt et spesielt forhold til Ole Bull. Helt sida jeg var lita har jeg vært fasinert av både musikken og mannen bak musikken. Se innlegget fra 29.oktober hvis du vil lese mer om Ole Bull.

20 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Hulda
Tusen takk for den flotte pakken som kom i posten i dag.Lavendelposen, posen og hjertet var så nyyydelig, og pyntet så fint hjemme hos meg.
Klem fra Anniken

Hulda sa...

Hei Anniken: Så flott at du ble fornøyd. :)

Norah sa...

Hei Hulda

Jeg er så enig med deg - i dag var det bare helt skjønt. Kunne vært noen grader varmere da, men for all del - æ takke førr aille solstråla som min Herre gjer mæ.

God natt

Julie K sa...

Åja det er så deilig med sol. Vi har den heldigvis innom hele vinteren, men husker da jeg bodde i Mo i Rana og gikk på barneskolen, da fikk vi solfri den dagen sola kom.

elin1976 sa...

Blel skikkelig godt humør og lese på bloggen din i dag. Hvis det øverste bildet er den utsikten som du våkner til, ja da skjønner jeg godt hvordan du har det.
Hvilken utsikt!

Flott fat og flott st. paulia.
Ønsker deg en fin tirsdag:O)

Karna sa...

For en flott utsikt dere har, og deilig å få se sola igjen, nå er det snart vår....deilig!

Mia sa...

Så nydelig utsikt dere har da. Og at det er deilig med sol er sikkert og vist. Her på mine kanter av landet har det vært sol, vårlig og mildt. Føles herlig.

Nydelige hjerter du har også laget - med de herlige prikkene. Det er absolutt noe å satse på i butikken din (kunne godt tenke meg en slik en selv...)

For the love of country sa...

Härligt med vårsol! :D Man blir ju så glad av det!

maloppa sa...

Visst är det härligt med sol. Hos mig var det mörkt när jag vaknade men när jag kom hem från jobbet satt jag ute i solen och tog en smörgås, såååå härligt.
Ser att ni har snö hos er, hos oss är gräsmattorna gröna och den första snödroppen håller på att slå ut...

kreoline sa...

Så herlig at solen har kommet tilbake, men nå har ikke vi heller sett så mye til solen i vinter, regn og atter regn. Flott utsikt du har fra vinduet ditt.

Sarah sa...

Skønt med solskin. Vi har også haft nogle fantastiske dage, hvor det nærmest har været forårsvejr.
Jeg kan se der er flere kendte der har fødselsdag den 5. feb. Prinsesse Mary (flag på alle busser i KBH) og min lillesøsters store idol/helt Cristiano Ronaldo har også fødselsdag:O)
Hav en god dag.

Hulda sa...

norah: ja, vi skal ikke klage, det er jo bare så herlig med sol igjen! :)

julie: vi pleide også å få solfri, her på skolen. Det var alltid stor stas. :)

elin: så bra at du ble i godt humør av å lese det jeg skrev. :)

karna: ja, det er herlig med sol, og enda herligere med tanke på at det er vår snart.

mia: ja, er fin natur her, vi har mye fint skogs- og fjellterreng. Hjertene kommer i butikken. Faren min skal sage ut flere til meg i dag. :) Jeg kommer til å male i antikkrosa, lyseblått, lilla og flere lyse farger. :)

anna: ja, det var flott ute i går, er samme været i dag. :)

maloppa: ja, da er det kommet langt hos dere. Nesten vår!

kreoline: ja, har jo sett på værmeldinga at det er mye regn på dine kanter. Får håpe det retter på seg. :) ja, er flott utsikt her. Ser man ut av kjøkkenvinduet er det høye fjell.

sarah: ja, det er herlig med godt vær, man får vårfølelse da. :) artig med flere kjendiser som har bursdag 5.februar. :)

Hillside Garden sa...

Wonderful photos, the first is my favorite. Sorry, but I do not understand the words.

Sigrun

Lykke sa...

Det er så deilig de første dagene man ser sola igjen, man glemmer nesten den følelsen når man har bodd sørpå en stund. Fikk lyst på solboller da jeg leste innlegget ditt, det hører jo med på en soldag:)

Deb sa...

Beautiful pictures, Hulda. I also love your new header.
Debbie

Pia sa...

Fina gamla bilder du sätt in.. här sken minsann inte sola idag...snöade som bara den..nu vill jag ha vår..

Berit sa...

Hallo, Hulda.
Trenger litt hjelp fra dere bloggere. Er på jakt etter etui/holder til heklekroker. Leter også etter et lite pent syskrin.Er det noen av dere som vet hvor jeg kan finne dette?

Berit, Tromsø

Timotei sa...

Å, ja det er godt å få sola tilbake. En blir så sliten i mørketida. Der er som en får kreftene tilbake når sola kommer. Og du, så fin utsikt dere har fra stuevinduet da!

anniche sa...

Oj, det så bare deilig ut! Vi våkna til full vinter her i dag, hmmm, ikke like greit! Er den første snøen i år her så og si, hadde noen flak her tidligere, men nå er det full snøstorm!
Ja, slike er vel denne årstiden- i går var jeg ute og planta en løk!

Masse flott på bloggen din i det siste, og bærepose holderen var skjønn! Klem fra Anniche

Hulda sa...

sigrun: I am sorry, I haven't written in English for some time. The first photo is the view from our living room window.

lykke: ja, sola er virkelig toppen! :) Hvor kommer du fra?

deb: thank you! I really like the header myself, nostalgic. :)

pia: ja, våren kommer nok i år også. :) Jeg syns også at det er veldig kjedelig med snø.

berit: jeg vet dessverre ikke hvor du kan få kjøpt noe sånt, men jeg kan jo si fra hvis jeg skulle komme over noe sånt.

timotei: ja, vi er heldige som bor så nært havet. Jeg har alltid bodd nært havet, det er jo så fint å se på, Jeg er ikke glad i å være ute i båt, men kunne nok ikke bodd slik at jeg ikke så havet, sommer som vinter. Det er noe eget ved det. Vi har flott natur her, fjell og daler. :)

anniche: ja, naturen er lunefull! dere er vel ikke så vant til å ha snø der du bor? Koselig at du likte bæreposeholderen. :)