onsdag, februar 14

♥ Alle hjerters dag og hemmelig venn ♥

Arnt Håvard kom hjem med en bukett tulipaner til meg i dag, siden det er Alle hjerters dag i dag. De fikk plass i en av muggene mine. Vi tente lys og spiste pizza til middag.


My husband gave me a bouquet of tulips today, because of the Valentines Day. I put them in one of my pitchers at the kitchen table. We lightend some candles and eat some pizza for dinner.
Jeg fikk også hjerte post-it lapper. Var de ikke søte? ;o)
Arnt Håvard ble veldig glad for den lille hjerte quilten jeg sydde til ham. Det var bra!


I also got some heart post-it. Cute? ;o) My husband really appreciate the heart quilt I was sewing for him yesterday. That's good!
Jeg var også veldig heldig å få gave fra min hemmelige venn i dag. Dette søte kortet med små hunder fulgte med gaven. Min hemmelige venn hadde til og med sendt hundegotterier til Tuva. Det var en liten gave til Tuva fra hennes hund, sto det på en lapp. Tuva takker, hun ble veldig glad for gotteriene, spiste de med en gang. Da de var spist ville hun ha mere. :) Jeg lurer veldig på hva gotteriene heter, for de må jeg nok kjøpe til henne. :)
Voff fra Tuva. :) Jeg har en liten mistanke om at min hemmelige venn er Nina. ;)


Some of the Norwegian blogers have a little swap going on. I got my mail today. Here is the sweet card I got. Tuva, my little doggie, also got a present, from my secret friends dog. She got some dog candies, and she really loved it, she wanted more when it was all eaten. So, I think I have to buy such candy for here. :) Thank you so much my secret friend. :)
Jeg fikk noen skjønne glansbilder, her er både roser og gammeldagse engler og små barn. Veldig fint. Disse ble jeg virkelig glad for. :) Tusen takk!


I also got some lovely nostalgic glossy pictures. Roses, angels and old-fashioned children. Adorable. :) I really love them. Thank you !
To søte hjerter fikk jeg også.

I also got two cute hearts.
- Sommerfugler og lys. Sommerfugler hører jo virkelig vår og sommer til. :)
Løperen min er blitt ferdig i dag, den ligger på bordet nå, jeg lover å komme med bilder av den i morgen.-Butterflies and candles. Butterflies really belongs to the spring and summertime. :)
I have finished my table runner, I will show you some photos tomorrow.


-lig hilsen Hulda
14 kommentarer:

Sol sa...

Kjempefin gave!Det ser ut til at dette måtte være midt i blinken for deg. Også heldige Tuva da.... ;-}
Nattaklem

Kathrin sa...

Du lager så yndige ting, jeg blir helt svimmel! Har scrolla meg litt nedover på bloggen din, lenge siden sist jeg var innom. Utrolig lekker løper! Dååååån! kjempesøt var den! Jeg kommer innom igjen. :)

Ellie sa...

Så koselig gave du fikk, morsomt at det var litt til Tuva der også! Høres ut som dere har hatt en fin Valentinsdag. Så hyggelig at du fikk tulipaner, og at quilten din falt i smak. Akkurat det skulle jo bare mangle også, da :-). Ha en god natt!

For the love of country sa...

Vad fint med tulpaner, vårlikt! :) Vad roligt att Arnt Håvard gillade sin quilt! Vart ska han hänga den, på jobbet kanske den kunde pynta upp och påminna om dig. :) Glad att du haft en fin alla hjärtans dag! Ha en fin torsdag!

Karna sa...

Koselig med gave fra Arnt Håvard, nydelige tulipaner!

Åhhh så fin gave du fikk, det kortet var jo bare utrolig søtt da! Flotte glansbilder også, dette må jo være fra en som er innom bloggen din titt og ofte, for dette passet Huldas Verden perfekt!

Lykke sa...

Så heldig du var! Både fin hemmelig-venn gave og blomster og hjerter fra mannen din. Gleder meg til å se hva som lages av glansbildene:)

Norah sa...

Morgen stund har gull i munn. I dag er vi tidlig oppe da lillemor skal på vennskapsgruppe i barnehagen. (De som skal begynne i skole til høsten)

Nydelige tulipaner og harlekinskjuleren er sååå fin. Jeg har to stk i vinduskarmen med hvite kubbelys.

Og glansbilder - mmmmmm - jeg var storsamler som lita jente. Prøver å få Nenah interessert, men hun har ikke helt sansen enda.

God torsdag hos deg :-)

Hulda sa...

sol: ja, var mye fint i gaven, og Tuva ble kjempeglad! :)

kathrin: så hyggelig at du syns det. :) Jeg vurderer å sy slike løpere for salg.

ellie: ja, Tuva ble vill da hun fikk gotteriene. ja, vi hadde en koselig ettermiddag, vi bruker ikke å gjøre så mye ut av Valentine, men litt er jo artig.

anna: jeg vet ikke hvor han vil henge den, kanskje jeg skal spørre om han vil ta den med på jobb. :)

karna: ja, glansene var det fineste, veldig fin kvalitet på de også, litt tykke i papiret.

lykke: ja, jeg var heldig i går. :)

norah: ja, harlekinskjuleren er nydelig, og passer fint på kjøkkenet. Dere må ha en fin dag, hun koser seg nok i barnehagen. :)

Sarah sa...

Skønt med små gave på valentines dag.
Super flot papir du havde købt hos Nille.
Og fine ting du har fået fra din hemmelige ven (og hunden var jo også heldig)
Hav en god dag.

Nina sa...

Hihi! Så morro at du likte gaven;o) Hundegodteriet er å få kjøpt i spar og meny butikken her vi bor, i løsvekt. Faller i smak her i huset også:o) Gleder meg til å se det du lager av glansene:o) Ha en fin dag!

anniche sa...

Hei Hulda
så koslig at din kjære likte gaven da. Flott at du har fått hemmelig venn gaven. Og den ser jo ut til at den passet deg den! Hyggelig at din hemmelige venn hadde tenkt på voffen også;O)
Klem fra Anniche

Hulda sa...

sarah: ja, det er alltid koselig med en liten gave. :) Ja, Tuva var veldig heldig, det er sant. :)

nina: ja, jeg så at poststempelet var Hamar, da begynte jeg å tenke at det kunne være deg, men jeg var jo ikke helt sikker. Men, jeg ble sikker da jeg så at det var en gave til Tuva også, vet jo at du har hund du også. Veldig flotte glansbilder. :) Tusen takk!

Hulda sa...

anniche: ja, jeg ble spesielt glad for glansene, de var virkelig min stil. :)

Embla sa...

Så fin gave du har fått. Det var morsomt med en liten gave til hunden din også. En ide å ta med seg.