tirsdag, januar 2

Shopping


Jeg har vært på salg på Kid i dag, igjen. hehe... fant en ny liftgardin til hobbyrommet. Den kosta ikke mer enn 98kr. Sånt kan man like. :) Den andre skal jeg ha på høsten, tror jeg, den minner litt om høst i fargene. De hadde også noen fine liftgardiner med ruter, men det ble denne jeg kjøpte. Den passer både til vegger og annet her inne. Jeg ser av veggene er blitt så gule på bilde, de har i virkeligheten en mye lysere og varmere gulfarge. Er nok blitsen som gir denne fargen.

I have been at a sale to day, and I find this nice curtain for the craftroom. I really like the fabric. It is corduroy. It looks good in the room. The yellow walls in the room is much warmer and lighter in real life, I think it look like this because of the blitz.

Liftgardinen er av cordfløyel.

Fant mer på Kid. Disse dukene har jeg kjøpt fordi jeg likte stoffene. Alt var på halv pris, så det ble mye stoff for en billig penge. De har mange fine silkebånd der også.

I also find some pretty tablecloths at the same store, but I should not use them for cloths, but as fabric. It will be nice to sew something out of it. They got a lot of pretty ribbons too.

Jeg må bare vise fram dette flotte rosefatet jeg fikk av Arnt Håvard til jul. Jeg hadde ønsket meg det, og ble veldig glad for at det lå under juletreet til meg. Det står vintage på det.

Jeg fikk også to underlag til glass i samme stilen. Veldig koselig. :o) Jeg fikk så mye flott til jul, kan jo ikke vise alt, men noe av det blir det jo. :)

I got these dishes for Christmas from my husband. I have had them on my list for Christmas wishes, and I really like them. I got a lot of pretty things for Christmas, I couldn't be able to show you everything, but a bit of it. :)

12 kommentarer:

Anonym sa...

Så morsomt det er på salg da. Fikk meg ikke av gårde idag, må prøve å stikke innom i morgen : )

Anonym sa...

Så fine ting du har kjøpt deg. Det er morsomt å gå på salg, ja! Fatet fra Arnt Håvard var nydelig. Ha en god natt!

Karna sa...

Nydelig gave du fikk av Arnt Håvard, har sett at de har noen bokser og blomsterpotter i dette mønsteret, nydelige!

Så det var kjempe salg hos Kid, må ta meg en tur senere i dag jeg også!

Anonym sa...

Well done! A good shopping!

Sigrun

anniche sa...

Fin gardin du har kjøpt deg!
Fatet fra din kjære var bare så utrilig lekkert, et slikt skulle jeg gjerne hatt!

Jeg tror jeg skal ta meg en liten shoppe tur når minsten våkner jeg... Ha en god dag

Hulda sa...

julie: ja, alltid artig å få tak i noe fint, billig. :)

ellie: takk, ja, salg er alltid artig. Fint å få tak i noe man lenge har hatt lyst på til en billig penge.

karna: på den butikken brettet og underlagene er kjøpt hadde de ikke bokser og blomsterpotter. Men, de må jo være flotte de også.

sigrun: thank you!

anniche: ja, likte gardinen veldig godt. ja, jeg falt for fatet jeg også. Det er nydelig. Ha en fin dag!

Bim sa...

Oj, vad härligt det är att hitta något man verkligen gillar på salg... Själv brukar jag gå på nit när det gäller hissgardiner/rullgardiner eller liknande... Orsak? Ja, det verkar vara allt annat än standardmått i butikerna, hihihi... Får sy dem själv antar jag om jag vill ha några, hm...
Må så gott... värmländskan... kramis och god fortsättning på det nya året!!!
Sjöbackas blogg

Guro sa...

Jeg forstår at jeg må en tur på Kid. Håper bare de fortsatt har det sengeteppet... Det har jeg sett på LENGE, og å få det på salg ville jo vært fantastisk! Takk for tipset :O)

Mita`s hjørne sa...

Her var det masse flott, en kan virkelig gjøre "varp" på salg, duker kan brukes til så mangt - hvem har sagt at alle skal ligge på bordet...?
Vurderer å kjøpe liftgardiner til stua jeg også - hadde i utgangsp. tenkt og sy...
Ha en fin dag...

Anonym sa...

Vilka fina gardiner! Grattis till ett fynd! :D

Timotei sa...

En god ide det med å kjøpe duker på salg. Så kan du jo bruke dem i ulike syprosjekter. Blir ofte mye billigere enn å kjøpe metervarer.

Tonje sa...

Jeg har også værdt på salg nå,og det er så utrolig koslig å slippe å betale fullpris,har lakt inn bilder på bloggen min i dag=) Det pleddet ble jo kjemp fint til det rommet.Jeg leter etter liftgardiner,men det er lettere sakt enn gjordt.Velkommen til min side.