lørdag, januar 20

Nyheter!

Aller først i dag vil jeg introdusere dere for min nye butikk, som har fått navnet; 'Hulda's Homemade'. Her vil dere finne produkter som ikke kan kjøpes andre steder. Jeg håper at jeg vil kunne være med på å bidra til det lille ekstra. Produktene på bilde har jeg kun et eksemplar av, men jeg tar opp bestillinger, og syr når varene blir bestilt.
Du kan besøke butikken min her.

I have an announcement to make! I will introduce you for my brand new store; 'Hulda's Homemade'. Here you can be able to find one of a kind - products. I just have one of the products you can see at the photos, but, I take orders, and will sew when the products are orderd. You can visit the store here.Jeg har vært på Fretex i dag og gjort en god handel! Jeg fant et nydelig, helt komplett bollesett fra Stavanger Flint. Bollene er i perfekt stand, og jeg betalte kun 79 kr for de! Gjett om jeg var fornøyd da, ja! :o) Den største får være potteskjuler for gullranken.

I have been at a second hand store today, and did a great bargain! I find a lovely, complete set of bowls, from Stavanger Flint. The bowls are in perfect condition, and I payed just NKR 79 for it. Very cheap! I was very happy! The largest is jardinire for a plant.


Et nærbilde av bollene. Jeg syns de er virkelig lekre, kremhvite med gullkanter øverst. Stoffet under kjøpte jeg også i dag, på JYSK, til 25 kr meteren. Det består av lin og bomull.. Det skal bli til noe lekkert som skal komme i butikken om ikke lenge. Så følg med! ;o)

A close up of the bowls. They are really beautiful, in cream colour, with two golden edges at the top of each. I also bought the fabric under them, today, very cheap too. I can promise you something lovely from it. Keep an eye at the store! ;o)Her står de på rekke og rad. Fire boller i et sett.

Here they are on a row. Four bowls in one set.Men, jeg fant mer på Fretex! Disse to skjønne dype tallerknene med roser på, også fra Stavanger Flint. Jeg har et tefat i akkurat samme mønster, så det var artig å finne disse! Jeg bruker tefatet til et kubbelys.

But, did another find at the second hand! These lovely dishes with roses on it. I have a little dish from the same pattern, so it was fun!Til slutt i dag må jeg vise fram denne skjønne fløtemuggen som jeg har kjøpt fra Anniche. På det øverste bilde ser dere forsiden, på det nederste baksiden. Fasongen er jo bare så flott!

I also have to show you this lovely creamer from Anniche. You can see it from both sides. I just love it! :o)Anniche, du er helt utrolig som sender med en ekstra ting når man kjøper noe. Tusen hjertelig takk for denne nydelige, lille koppen. Den passet jo fint til muggen også. Jeg ble også veldig glad for de små Jesusbildene du sendte. De minnet meg om da jeg gikk på søndagsskolen. :)

Anniche, also sent me this lovely cup, as a gift. I am very happy for it! She is amazing! And she also sent me some small religious pictures. Lovely. They reminded me of sundayschool. :)

19 kommentarer:

annichedesign-shop sa...

Hei Vennen
Så du hadde fått pakken din allerde ja! Det var da jammen bra:)
Var ikke muggen bare nydelig!
Så hyggelig at du likte tingene jeg sendte med deg.
Masse flott du hadde fått tak i i dag,og de bollene må jeg si var et riktig KUPP!!!Heldig var du - nå må jeg inn å se på den nye butikken din!
Klem og natta

Hulda sa...

anniche: ja, jeg var utrolig glad for det du sendte, og mugga var jo helt skjønn! Den står på kjøkkenet nå. :o) Ja, bollene var supre!! Klem og god natt til deg. :)

Anonym sa...

Gratulerer med en flott butikk, Hulda! Veldig fint laget, og så tøft det ble med de kantene rundt bildene. Ellers så må jeg jo si at de bollene dine var du fantastisk heldig med! De var kjempefine, og så billige, da! Nydelige suppetallerkner også, og mugga fra Anniche var skjønn. Så koselig å få med den fine koppen også! Ønsker deg en riktig god søndag!

Anonym sa...

God afton! ;) Vad fin din shopp var! Superkul, grattis till den! :D Och skålarna var ju helt fantastiskt fina! Vilket fynd! Kram!

Kjersti sa...

Hei store søs!!

Nu har æ blogga lappeteppe mitt..

Men hvordan skulle det gått med lappeteppet ditt hvis ikke jeg hadde hjulpet deg??
Knis-knis... :-)

Klem lille søs

Anonym sa...

Gratulere med kjempefin butikk!! flott header og flotte produkter :)
Ha en fin søndag Hulda!

Mia sa...

Gratulerer så masse, Hulda, med en flott butikk. Kjempefin heading og de kantene rundt bildene var kjempefine - og selvfølgelig bildene og tingene du lager også! Så moro.

Så heldig du har vært med de bollene og tallerknene også. Og muggen og koppen fra Anniche var nydelige.

Anonym sa...

Hei hulda.

Flotte boller. Har vært innom butikken.
Jeg har allerede lagt den i linken som inspirasjon. Kommer nok til å være flittig innom denne butikken. Klem fra Elin:o)

Hulda sa...

ellie: tusen takk skal du ha! Med en ny butikk, og ny design, ble det mye artigere å legge ut produkter. :) Og mye finere og mer inspirerende for folk som kommer innom også. Ja, jeg har vært veldig heldig med mine funn.

anna: heisann! TAKK skal du ha! jeg falt pladask for bollesettet. :)

heisann lillesøs! Tror du har rett i det at lappeteppet mitt hadde ikke blitt så bra uten din hjelp, hehe.... ;)

line: tusen takk for det! :)

mia: takk skal du ha! Det var veldig artig å lage header, vi har tatt i bruk et nytt fotoprogram, der var det ubegrensede muligheter. Likte også de kantene rundt bildene godt - det het faktisk vintage. :)

elin: så koselig at du har lagt den inn som link! :) Jeg skal prøve å få lagt inn nye ting ganske ofte. Så snart jeg har tid.

Anonym sa...

Først må jeg få gratulerer med ny butikk. Har tittet inn og båd side og saker er jo kjempefine.
Vakre boller du også fant deg, helt enig at kremhvitt med gullkant er kjempefint, og til denprisen da.
Så fine saker du har fått fra annas rom da. Virkelig søtt. Er så spent på min pakke som ligger på posten. Får hentet den imorgen.

Siri sa...

Gratulerer med ny nettbutikk! Link er på plass i min blogg. ;-)

Flotte ting du har kjøpt. Du er flink til å finne ting.
Ha en fortsatt fin saøndag.

Huset i Hagen sa...

Gratulerer såå mye med fin butikk Hulda! Nå har vi vel snart butikk allesammen så kan vi kjøpe og selge hos hverandre ha,ha. Det var noen nyydelige boller, og muggen fra Anniche var jo så skjønn. Jeg tenkte faktisk på deg da jeg så den i butikken hennes he,he. Klem ;0)

Anonym sa...

Gratulerer med ny butikk, og kjempeflott logo ;-}Lykke til!
Koselig mugge og fine boller.Det er mye fint i Anniches butikk ;-}
Klem

Anonym sa...

Congratulations on the opening of your new shop,it's looking great. I love the banner, very pretty!.
You found some wonderful finds at the charity shop and isn't it a bonus, when you find a bargain.
Jane

Karna sa...

Så fine funn fra Fretex, og nydelig kopp og fløte muffe fra Annas Rom. I dag viser hun mer fristende som kommer i butikken, sukk....

Grattis med ny butikk også Hulda, tenker symaskinene din får kjørt seg nå! Lykke til!

Anonym sa...

Hei Hulda !

Her var det jammen mye nydelig å se på !! Vil takke for den fine kommentarer din i min nye blogg.
Takk for at du linket meg, jeg har linket deg også !

Ha en fortsatt fin Søndag
http://www.moderncountry.blogspot.com/

Anonym sa...

Grattis till din lilla butik, den ser så mysig och trevlig ut! *kram*

Hulda sa...

julie: så hyggelig, takk skal du ha! Ja, er mye fint hos Anniche. Du kan glede deg til å hente pakken din!

siri: takk skal du ha! koselig at du linker til butikken, så håper jeg at du kan finne noe du vil ha. :)

huset i hagen: ja, det er mange som har starta opp med små butikker, det er jo veldig artig! Så koselig at du tenkte på meg da du så den mugga hos Anniche! Det var moro! ;o)

sol: tusen hjertelig takk! ;) ja, hun har mye lekkert, og mer blir det nok også.

jane: yes, I agree, it is a happy day when I find something like I did yesterday. :) I am glad you like the shop!

karna: ja, jeg så at hun får inn mer flott framover. :) Ja, er spent på denne butikken min, det er alltid spennende å sy for andre.

moderncountry: takk skal du ha! Jeg skal legge inn linken til deg nå i kveld.

fröken kattfot: tusen takk for det! :)

Anonym sa...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務