fredag, desember 15

Julelys

I dag har denne hjertestaken min fått julepynt på seg. Ble den ikke fin? :o) Jeg har brukt kunstig grankvister, da slipper det å ry. Jeg surret de fast med blomsterstreng, og satte en fin sløyfe over.
I dag har vi kjøpt juletreet. Det var vi veldig heldige med i år. Tett og fint er det, og ikke for lange greiner. Fikk også med så mye ekstra greiner som vi måtte ønske. Jeg har planer om å få laget dekorasjoner og dørkrans i helga. Hvis tida strekker til. Skal også bake, skrive julekort, pakke gaver og pynte....


Denne lysestaken er dagens kupp! Jeg betalte bare 25 kr for den på ica! Syns den var så fin! Landlig og flott! Passer supert inn i min julestue. :o) Den står foreløpig på ovnen i stua, men skal ha den på kjøpmannsdisken når jeg får lagt på juleduker og pynta. Har faktisk sett en lignende stake, av samme materiale, i et interiørblad. Der sto det at den kosta 300 kr!!

Jeg har også pakket inn en gave i kveld, men det ble bare den ene, var så trøtt at jeg måtte legge meg litt på sofa og ta en blund. Man, blir jo litt sliten av alt som skal gjøres før jul. ;o) Syns pakken ble søt med den lille rosetten på. Den har jeg laget av krepp-papir og et klistremerke.


Enda en engel - denne er ny av året! Helt skjønn, og veldig liten. Flotte detaljer på den!


Jeg fikk en liten bok i adventkalenderen i dag, om drømmetyding. Det passa bra, for jeg drømmer ofte mye merkelig.

Da ønsker jeg dere en god natt! Nå skal jeg køye, er så trøtt.


13 kommentarer:

Ingrid sa...

God natt til deg også, Hulda! Skal køye jeg også nå!

Mita`s hjørne sa...

Hei..
Ofte kan det gjøres kupp på Ica også - eller andre butikker for den del, det er bare å ha øynene med seg... så finner en altids noe, ble kjempesøtt det hjertet du har...
Ha ei flott helg, ta litt vare på deg selv også da, ikke strev for mye...

Anonym sa...

Hjertestaken din ble søt med litt julepynt på seg, og staken fra Ica synes jeg var veldig koselig. Ikke rart du sovna på sofaen, med alt du har rukket i det siste kan du umulig ha hatt en blund på øynene i hele desember! :-) Ønsker deg en riktig god lørdag!

Ellas lille hi sa...

God natt til deg Hulda.
Ha ei super flott helg,3 søndag i advendt. Du må ikke slite deg helt ut for jula er her.

Tonje sa...

Hei=)
er innom for å ønske deg en flott adventshelg.
Klem

Anonym sa...

Hjertestaken din er bare så utrolig fin altså : )

Månefeen sa...

Så flotte lysestaker du har fått tak i. Såpeposene du har laget er nydelige, jaggu har du laget mye i desember også. Jeg har ikke hatt energi til å lage noe omtrent.

Anonym sa...

Flotte lysestager. Jeg synes virkelig godt om dem begge to. Fint at finde noget man vil have billigt.

Hav en god weekend...

Anonym sa...

The candle holders are lovely Hulda. Funnily enough, I've just bought one it's like a lamp and is made in ceramic. The lampshade is red with white prancing reindeers on it and comes with matching saucer. They are made to be used with the Yankee candle jars. Do you have Yankee candles in Norway?
Jane

Karna sa...

Super skjønn engel!!

Den røde lysestaken din var virkelig et kupp, kommer helt sikkert til å pynte fint opp hos deg!

Gleder meg til å se juletreet ditt!

Det hender at de juletreene jeg finner må stå inn til en vegg eller noe, for det er så skjevt, men det gjør ikke så mye....

Jeg har så liten stue, så det viktigste er at det ikke er for stort, skal se om jeg kan finne ett i morgen...

Ha en fin lørdag Hulda!

Timotei sa...

Fine lysestaker, Hulda! Det er ikke alltid det trenger å koste så mye. Finnes mye fint rundt omkring som er billig også. Ha ei fortsatt fin helg og ikke stress for mye nå da. En må unne seg å puste ut litt også...

anniche sa...

Hei Hulda
Jeg er så imponert over hvordan du står på, mennå må du ikke slite deg helt ut. Synes du har hatt en enorm produksjon i høst:O)) Helt utrolig at du holder kreativiteten oppe.
Flott lysestake fu fant på Ica, og hjertestaken er jo nydelig-

Klem og gooood lørdagkveld

cia sa...

just en sådan röd ljusstake hade vi
hemma när jag var liten