onsdag, november 1

Veske i vintage stil

I dag har jeg sydd noe til meg selv. Jeg har sydd så mye til andre i det siste, så i dag hadde jeg lyst på noe selv. :o) Det var virkelig artig å sy denne veska, man får brukt sin kreativitet i fullt monn! :o) Her kommer noen nærbilder av den;

Jeg har brukt blonder til lukking av veska.

Som pynt har jeg brukt dette nydelige vintagebilde, kantet med blonder. Har også brukt et strykemerke; den lille prinsessekrona fra Stoff og Stil, en liten paljettblomst og et hjerte som jeg har tredd av perler.

Her ser dere et nærbilde av blondekanten. Jeg har brettet ned foret slik at det blir en rosa kant oppe på veska. Nå matcher det godt til de rosa blomstene i jentas hår og det rosa hjertet jeg har laget.

Slik ser vesken ut inni. Foret er gammelrosa og prikkete. Jeg har også laget en innerlomme i lila stoff med prikker, blonden er den samme som rundt bilde og som jeg har brukt til lukking av veska.

Nå snør det tett ute, huttetu, da er det sannelig godt å sitte inne i varmen. :o)
God natt!

15 kommentarer:

Anonym sa...

Den var supersnygg! Jättefina färger! :) Brukar du vara med på hantverksmässor, kan tänka mig att du skulle sälja massor. Det är kul att få utlopp för sin kreativitet ja, och du blir ju ensam i stan om den väskan. :) Kram!

Hulda sa...

anna: takk! Ja, er barea jeg i byen med en slik veske, det har du rett i. :o) Liker også fargene godt, og prikkene! ;o) hihi..! Jeg har aldri vært med på en slik messe, man kanskje en gang..

Anonym sa...

Det borde du verkligen vara! :) Kul att vara unik ja. :) Prickarna är söta ja, hihhi. ;)

anniche sa...

Vesken ble super flott!!
Og som Anna sier så burde du melde deg på en messe,du hadde nok solgt masse:)
Ønsker deg en god dag i morgen Hulda.

Karna sa...

Kjempe fin veske Hulda, nydelig med den pynten!! Enig med de andre, du får melde deg på en messe....

Marita BK sa...

Nok en flott ting fra din maskin. Koselig å være innom igjen. Merkelappene dine synes jeg er bare sååå nuuudelige! *sukk* - hadde jeg bare giddet selv, du!
Ha en fin, kreativ uke fortsatt!

Metteflette sa...

Veska ble nydelig!Herlige farger! Ha en fortsatt fin dag!

Ingrid sa...

Nydelig veske du har laget! Og en virkelig forseggjort innpaking av hjertet du har fått bestilling på.. ;)

Guro sa...

Den var nydelig! Raskt levert må jeg si, jeg er imponert! Jeg tror også du ville solgt masse på en messe. Liker stilen din :O)

Nina sa...

Så nydelig vesken ble, likte fargen på veska kjempegodt. Mange fine detaljer, morro å gå med en slik egen produsert veske. Ha en fin dag!

Anonym sa...

Kjempefin veske Hulda! Likte godt stoffet du har brukt til for...skjønne prikker :o)

kreoline sa...

Flott væske Hulda, ja du er den eneste i Harstad som har en sånn. Det er kjekt å kunne lage ting selv. Koselig med bilde på og blonder. Ha en fin dag.

Anonym sa...

Ja den var jo nydelig : )

Huset i Hagen sa...

Helt enig jeg også: Nydelig veske. Du er super til å få det så fint til!! :0)

Hulda sa...

Hei alle sammen! Tusen, tusen takk for alle varme ord og kommentarer. Det gleder meg masse, og gir inspirasjon til mer kreativitet! :o) :o)