torsdag, november 16

Snart er det advent!


Ja, jeg vet at det ikke er jul i stua enda, men snart, snart er det advent!! Jeg drev og rydda litt i ettermiddag, da fant jeg julekrybba mi som ikke sto så alt for langt unna. Den er en av mine favoritter til jul. Syns den er skjønn, og veldig spesiell. For man kan nesten "gå" inn i stallen.

I know, I know, it is not Christmas yet, but soon it is Advent!! I have done some cleaning this afternoon, and I find my crib. It is one of my favorite Chrismas things. It is so lovely, and you could almost "walk" in to it.

Her er Maria, Josef og det lille Jesusbarnet i krybben sin.

Here is Maria, Josef and the little Lord Jesus in the crib.

På andre siden ser vi De tre vise menn som kommer med sine gaver; gull, røkelse og myrra.

At the other side you can see The three wise men with the gift; gold, incense and myrrh.

Og bakom stallen hviler to små lam..

Behind the stable two little lamb are resting..

Jeg gleder meg til jul!

I look forward to Christmas!

16 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ser också fram emot advent och jul!
Jättefin julkrubba du har! :-)

elin1976 sa...

Hei på deg.
Jeg er også i skikkelig julemodus. Har planer om å bake julekaler, ut å finne einer, kongler, mose osv. og lage litt julepynt denne helgen. Jeg har lang fri så nå skal jeg ikke på jobb før mandag kl.15.
Julekrybben er veldig fin.
Det er viktig å bli påminnet av og til, hvorfor vi egentlig feirer julen. Det kan fort komme litt i bakgrunnen av gavestyr, og stress. Jeg skal også kjøpe meg en julekrybbe. Har bare ikke funnet den rette enda. Ha en god kveld:o)

Anonym sa...

Å JA, jeg også gleder meg sånn....... Kjempesøt julekrybbe. Tenk nå kan vi snart begynne å sette fram saker : = )

Anonym sa...

Vad mysigt det ser ut! Ja, snart är det advent, inte klokt vad tiden går! Men, jag längtar också till jul. :)

Anonym sa...

Your nativity set is lovely... it reminded me of a story that my friend shared with me when she was setting up her nativity scene with her children and as they put the animals in the stable, they started to sing "Old MacDonald had a Farm"
I too can't wait for Christmas!
Jane

Hulda sa...

hummlan: ja, den er så søt. Fikk den av mamma for mange år siden. Tror det var i -95. :o)

elin: ja, du har så rett. Mange tenker vel ikke så nøye over hvorfor vi feirer jul, egentlig. Så fint at du har fri, det er jo herlig, også får man jo gjort mye av det man har lyst til. Blir nok fint å få samla litt mose og sånt, til juledekorasjoner.

julie: ja, gleder meg!! Men, jeg er sånn at jeg ikke vil pynte for mye i adventa, da er det mest adventfarger. Jeg liker å ha julepynten i jula. :o) Ikke før.

anna: ja, herlig! Er ikke mange dagene igjen nå, nei. Har sendt deg mail. :o)

Hulda sa...

jane: A nice story! What do you like to do in Christmas?

anniche sa...

Jeg gleder meg også masse! Har ikke helt kommet i rette driven ennå....men det kommer vel! Hadde hjulpet med litt kaldere vær, er liksom øs pøs regn og 12 grader ute nå...
Natta

Karna sa...

Jeg gleder meg også!! Jeg har en julekrybbe jeg kjøpte gjennom Pandouro for lenge siden, er jo så koselig. Din krybbe var nydelig! Ha en fin helg Hulda!

Metteflette sa...

Jeg begynner å glede meg jeg også! Det er så koselig å sette frem ting som man har et spesiellt forhold til! Ha en flott helg, Hulda!

Ingrid sa...

Jeg gleder meg også masse masse til jul! Og ikke minst til advent - med julekalender, mandariner, julebrus, julemaskinpan, gaveinnpakning --- alt dette som jeg ikke tillater meg å starte med før kalenderen viser desember! :)

Tia sa...

ja, det er en koselig tid vi går inn i :)

kreoline sa...

Så skjønn julekrybbe, synes det er så flotte. Har lenge tenkt på kjøpe meg, men har enda ikke blitt.

Anonym sa...

Christmas is quite traditional for us. We like to go to Midnight Mass on Christmas Eve and sing Christmas carols under candlelight, it is always so cosy and festive. We love having a real Christmas tree, for the lovely smell of pine and we decorate it in red and gold decorations with little white fairy lights and of course we always have a crib to remind us what this wonderful season is all about.
We have just bought a little cabin in Scotland and no doubt will spend some time there. I've decided I would like to decorate it Nordic style, as it has pine wood walls and I think the red and white decor will be cheerful and cosy. I have already bought some red and white gingham fabric to make a tablecloth.
Hulda,I could go on and on about what I like about Christmas, but I best leave some room so others can add their comments.
Jane

Anonym sa...

ja her var det julestemning! tenk at det bare er to uker til advent, det er da ikke så lenge siden vi blogga sommerstemningsbilder og blomster...tiden går fort...Koselig julekrybbe :o) Ha en herlig helg Hulda!

Mia sa...

Ja, det er en koselig tid vi går imøte. Jeg gleder meg også til å ta fram julepynten. Fin krybbe - og god helg til deg, Hulda!