fredag, november 3

Noe nytt i stua :o)

Juletingene flommer over i butikkene nå om dagen, og man lar seg friste.. I dag kjøpte jeg denne flotte juletrekula i fattigmannssølv. Den finnes på Kremmerhuset. Jeg har selv satt en blonde i til oppheng. Den andre gammeldagse julekula kjøpte jeg i sommer på en blomsterbutikk. Syns den er nydelig, gleder meg til å henge disse nye på treet i år. Jeg liker opphenget så godt på disse gammeldagse kulene.

Det ble mer på min lille shoppingrunde i dag.. Dette skjønne begeret fra House Doctor. Ja, jeg har sett på dette i flere månder, har hatt så lyst på det. I dag slo jeg til som dere ser. ;o) Jeg har tenkt å bruke det i en dekorasjon til jul. Har tenkt å køpe ei lita julestjerne å ha oppi den. Har et sølvfat jeg tenkte å plassere nostalgisk julepynt på. Hvis du ser nøye etter kan du se at mønsteret på kula og mønsteret på telyslykta er det samme. :)

Uten tvil, juleforberedelsen er i gang, - iallefall i mitt hode. :o) I det hvite glasskapet mitt i stua har jeg planer om å ta ut alt jeg har der, for så å sette inn gammeldags julepynt, bl.a fine glansbilder. Har også en hvit kasse med to rom, som jeg bruker ute til blomster. Den skal jeg ta inn til jul, ha to sinkspann i hvert rom. I sinkspannene skal jeg ha svibler (hyasinter) Jeg skal også sy et hjertegirlander og henge på framsida av kassen. Gleder meg til jul JA!!

Et nærbilde av stasen. :)

Jeg var så heldig å få pakke i posten i dag. Jeg får ofte pakker i posten nå for tida, alltid koselig. :) Denne nydelige nåleputa kommer fra Timotei. Se så fin den er, og se så nydelig hun har pakket den inn til meg. Flott merkelapp har hun også laget! Jeg ble veldig glad for den! :o) Nå står den på hylla over sybordet mitt.


Mer fra Kremmerhuset. De har fått inn mange skjønne ting! Glanbilder, merkelapper og doble julekort i nostalgisk stil. Jeg så disse glansene først på Ingrids blogg, så da var det bare og få tak i de fortest mulig. ;) Disse blir supre til diverse julestæsj! ;o)

I morgen reiser Arnt Håvard til Tyskland, i forbindelse med jobben. Da blir jeg alene hele uka, og neste helg også. Men, jeg drar hjem til mamma og de, så det er ikke synd på meg. :o) Blogger derfra. Kan jo ikke gi opp bloggen i over ei uke!! hihi

God helg!
Klem fra Hulda

16 kommentarer:

Timotei sa...

Så fine, gammeldagse juletrekuler! Minner meg om bestemor sine. Koselig å høre om juleforberedelsene dine. Jeg er også veldig glad i svibler. De lukter så godt! Glad du likte nåleputa!

anniche sa...

Nydelige gammeldagse julekuler, de likte jeg!!
De andre tingene var også flotte- fin nålpute fra timotei også.
Du får kose deg i helgen, selv om du er alene:) Sikkert mange proskjeter du kan jobbe med tenker jeg.
Ha en god kveld videre- klem

Solstad sa...

Takk for koselig kommentar på sida mi :)Nydelige julekuler du har !! Har sett noen lignende selv som jeg sikkert kjøper neste gang jeg kommer over dem =)
God helg!

Sonja sa...

Når jeg såg du hadde begynt å tenke på julen kom jeg på at jeg har noen julekuler jeg skulle kjøpe band til. Takk for påminnelsen :)
Ønsker deg en fin helg!

Hannele sa...

Härliga julgranskulor.

Tonje sa...

Hei Hulda=)
Jeg har bare noen få ord til deg; NYDELIG! NYDELIG! OG ATTER NYDELIG!
Håper du får en strålende helg.
Klemmer

Mia sa...

Juletrekulen i fattigmannsølv er utrolig fin. Skal være på utkikk etter den. Jeg har noen mindre fra House Doctor (tror jeg) og jeg er redd for at de er framme året rundt... Og så har du en fin duk på bordet da...

Anonym sa...

Heia Hulda.Så fine julekuler!Det begynner å bli masse fine julepynt i butikkene nå....skjønner godt at du blir fristet ;-}
Ønsker deg en kjempefin helg!
Kjempefin nålepute fra Timotei også,hun er så flink.

kreoline sa...

Skal si du har shoppet, der var det mye fint, kjekke ting å pynte med til jul. Ikke rart du gleder deg. Flott nålepute fra Timotei. Nydelige "kort". Ha en fin helg Hulda. Klem fra meg. :)

Anonym sa...

Jättefint allt du köpt! Du har bra smak! ;) Jag ääälskar fattigmanssilver! :) Glansbilderna var underbara, och nålkudden så fin!

elin1976 sa...

Hei på deg Hulda.
Så vakker julepynt.
Det er noe eget å pynte med slik julepynt. Kjøpte noen slike sist jul og blandet det med julekulene jeg arvet etter mormor. De ser ut som om de kommer rett fra esken fra mormor alle sammen. Kan ikke se forskjell på de nye og de gamle. Det er litt fint.Må nok ut å tilføre noen fler i samlingen. timotei er kjempflink til å sy.
Du får ha en fin kveld :o)

Hulda sa...

timotei: ja, de kulene er fine, minner veldig om gamle kuler. Ja, puta var helt skjønn den. :)

anniche: fint du likte tingene. :) ja, har flere prosjekter på gang så skal ikke kjede meg.

solstad: ja, er jo koselig med litt ny julepynt hvert år, kjøper alltid noen småting jeg syns er fint, eller ønsker meg til jul.

sonja: koselig at du stakk innom meg. Ja, du må få kjøpt båndene du trenger. God helg! :)

hannele: ja, de er så fine. :)

tonje: så koselig at du syns det! :)

mias landliv: duken har jeg sydd selv, har flere bilder av den da den var nylaget, det var i vår en gang. De kulene er nydelige, jeg har lagt mine i et skap, de får vente på jula de. :)

sol: ja, er mye fint som dukker opp i butikkene rundt omkring. :) Du må også ha ei fin helg!

kreoline: ja, det ble mye fint i går. Jeg gleder meg masse til advent og jul, bruker å pynte litt hver adventssøndag.

anna: takk, takk! ;) Jeg elsker også fattigmannssølv, det er så flott, og blir enda finere når lyset faller på det.

elin: ja, den gamle pynten er alltid den fineste. Vi har også noen gamle arvekuler, de er nydelige. Vi bruker å pynte juletreet for mormor hvert år, der er det bare gammel julepynt. Virkelig fint.

Bim sa...

Pip!
Har snurrat runt lite här ett tag nu... har haft problem med burk ett tag, så hade en del att ta igen, ;) Hittade mycket kul!!! Och Tildas hus, den står högt på listan över önskade böcker, ;).
Må så gott... värmländskan... kramis och gläd oss fortsättningsvis också... och ha en trevlig helg!
Sjöbackas blogg

cia sa...

Hulda: det är 2 månader kvar till jul så jag hoppas att julen håller sig på planeringsstadiet åtmindstone en månad till.
jättefina julkulor, det är alltid kul med något nytt i julgranen., men som sagt 2 månader kvar........

Hulda sa...

bim: ja, Tildaboken er fin, mange gode ideer å hente der.

cia: nei, det er alt for tidlig å pynte til jul så klart!! Kjøpte bare en kule i går da jeg var i byen. Nå er det julegaver som sys her.

Anonym sa...

I love your little pin cushion.
Niki.