tirsdag, oktober 10

Prosjekt løper - Table runner project

Her kan dere se hva jeg jobber med for tida. Ei dame som jeg jobber sammen med har bestilt en løper hos meg.Jeg har fått sydd midtstykket og lappene sammen. Enda gjenstår "rammen" rundt duken, bakstykke, lukkekant og maskinquilting. Jeg holder på å sy på et gammeldags stitchery.

For the moment I am working on this project. A woman at work has orderd a table runner from me. I have been sewing the central piece and the patches togheter. The "frame" around the cloth, the back piece, the close edge and some quilting remains. I am working on and old stitchery in the center of it.

Her er et nærbilde av stitcheryet. Fargene ble for mørke på bildet, men det går jo an å se hvordan det blir.

A close-up of the stitchery. The colours is a bit dark at this photo.

Under blomstene har jeg skrevet; - from simple things come simple joy- Jeg har fått stor inspirasjon til stitchery fra Crabe apple Hill. Jeg skal selvfølgelig også brodere teksten. Jeg syns stitchery er med på å gi ting jeg syr et gammeldags preg. Det syns jeg er så fint!

Under the flowers I have written the text; - from simple things come simple joy- I have got a lot of inspiration from Crabe apple Hill.I should of course embroider the text as well. I really like stitchery, it gives my sewing an old fashioned character. Lovely!


Her er er noen av lappene.

I går skulle jeg gi dere linken til en fin norsk nettbutikk som selger interiør, men jeg glemte det. Så jeg setter inn linken i dag! Besøk; Patina - Evanger Brukt og antikk. Jeg fant den i siste utgave av LevLandlig. Her var det en flott hjemme hos - reportasje hos de to jentene som driver og eier butikken. Mye shabby sjarm! Levlandlig er et flott blad som jeg virkelig kan anbefale!

Here is some of the patches.

I should share a link with you yesterday, but I forgot. It is about a lovely Norwegian interior store. Visit; Patina - Evanger Brukt og antikk. I find this store in the latest issue of Levlandlig. Here is a great article from the homes of the girls that owns and runs the store. A lot of shabby charm! Levlandlig is a nice magazine, I really recommend it!

15 kommentarer:

Anna sa...

Vilken fin duk! Jättebra idé med texten, det är så snyggt med broderad text, håller med dig! :) Du har mycket fina tyger!

Anonym sa...

Å så fin den blir : )

siripirisiri sa...

Åh dette var lekkert!
Og de søte hundene da!
Siri:)

Huset i Hagen sa...

Så fin duk Hulda! Du er så flink. Artig med de hundebildene. Jeg har bilde av min hund også på bloggen min..:0)

kreoline sa...

Kjempefin duk, og nydelig brodering. Det er koselig å holde på med sånt nå i høstmørket, litt stearinlys og noe å knaske på så er kvelden så bra. Kjente i dag at det nå endelig er kommet høstdrag i lufta, synes overraskende nok at det var herlig.
Ha en fin kosesykveld Hulda.

anniche sa...

wow, det var en flott duk!
du imponerer stadig, likte så godt skriften også.
fantastisk

Hulda sa...

anna: duken er ikke ferdig, men jeg tror den kommer til å bli veldig fin!

julie: tusen takk for det! Håper hun som skal ha den blir fornøyd.

siripirsiri: takk! Ja, hundene er noen gullklumper, hehe

huset i hagen: skrev nettopp kommentar på din blogg. Fin hund du har, og stor!
Takk for dukros. :o)

kreoline: ja, høsten er definitift her. Det er jo litt koselig også, mye å finne på innendørs. Det er veldig artig med den broderinga, og man kan kombinere den med så mye stilig! Det fine er også, syns jeg, at det ser gammeldags ut.

anniche: tusen takk! Er veldig artig å lage den. Skal lage flere til julegaver.

tonje sa...

oj den var fin,er så koslig med tekst til,du er så kreativ,skjønner ikke hvordan får til å lage så mye,hvor finner du al inspirasjonen?

Leah sa...

Så herlig den ser ut! kjempekoselig med det broderiet på midtfeltet! :-)

Karna sa...

Så nydelig Hulda, er jo blitt rene eksperten på slikt du!! Stoppet en gang på Evanger på vei til Voss, men da var det stengt, men skal ha meg en tur en dag....Skjønne hunder!!

Hulda sa...

tonje: jeg finner mye inspirasjon på nettet, bl.a på crab apple hill, som jeg har link til.

leah: takk skal du ha!

karna: så koselig at du likte det! Det er veldig artig å holde på med slikt. :o)

anniche sa...

Åh,ser du også har vært innom den nettbutikken.
Skikkelig koselige ting.

Hulda, fikk du mail om hemmelig venn?Mangler adr. din?

Timotei sa...

Det blir en nydelig løper, Hulda! Stoffene passer så godt sammen! Likte spesielt godt det stoffet med noter på og det med de små rosene. Stitcheryet med tekst var veldig lurt. Det gir noe ekstra til løperen synes jeg.

Hulda sa...

anniche: ja, jeg har fått mail. Du har jo adressen min, ikke sant?

timotei: koselig at du likte den. Liker også de stoffene du snakker om veldig godt. De passa godt sammen. Er veldig artig med stitchery.

monique sa...

You have made a beautiful table runner! You are so talented!