onsdag, oktober 25

Klistremerker


Line var så grei og kjøpe disse engleklistremerkene for meg. Jeg syns de er skjønne. Skal scanne de og bruke de til forskjellige ting. Kjekt med snille bloggere! Jeg rakk ikke å oppdatere i går, fordi vi reinstallerte PC- en, nå går alt så mye raskere. Det er flott!

Fant meg også noen supre merker på Nille. Fin dekor dette også. :o)

Ha en fin dag alle sammen!

16 kommentarer:

Anonym sa...

De klistermærker er rigtig fine. De ser ud til at passe lige til din smag. Glæder mig til at se hvad du finder på at bruge dem til.
Ja det er skønt med venlige medbloggere... Det gør det hele lidt sjovere!

Hulda sa...

sarah: ja, det er sant! Gleder meg til å lage noe med de klistremerkene. Kanskje du har lyst til å være med på neste gave-along vi skal ha? Det hadde vært koselig!

Leah sa...

Hei Huldamor :-)
Lenge siden sist, nå. Det bildet du sydde ble bare skjønt, du er bare så utrolig flink til å finne på stadig nye prosjekter! Loppefunnene dine var jo midt i blinken, håper ikke loppesesongen er helt ferdig riktig enda, jeg vil på flere.... Kjempesøte klistremerker du har fått deg, du finner helt sikkert på noe smart å bruke de til. Ha en god dag, klem.

cia sa...

hej. vilka fina klister änglar.
jag vill komma tillbaka till de här vintagebilderna, ok att det går att hitta på nätet men sen då, skriver du ut dem ?? överför du dem på tyg eller vad gör du för att få bilderna på kuddar och väskor.

kram cia

Hulda sa...

cia: ja, jeg skriver ut bildene på et overføringspapir. Dette papiret har jeg kjøpt på clas ohlson. Selges sikker andre steder også. Når motivet er printa ut, stryker jeg det på stoffet. Hvis du vil ha det riktig vei er det bare å speilvende motivet. Hvis du f.eks skal skrive ut tekst. Jeg har også scannet mange bilder som jeg bruker når jeg lager noe. F.eks glansbilder.

elin1976 sa...

De var skikkelig fine. Flotte til å lage julepynt av og.
Kan du ,Hulda fortelle meg litt hvordan den gave-alongen fungerer.
Har veldig lyst til å være med neste gang, men vet ikke hva jeg trenger å gjøre for å bli med:o)

Ellas lille hi sa...

Nydelige glansbilder du har fått.
Fint resultat av bilde du har laget det kan du være veldig stolt av. Ha en fin kveld Hulda.

kreoline sa...

Å for noen skjønne engler, du vet jeg er helt englegal. Håper å få se hva du bruker de til / på. :)

Hulda sa...

leah: koselig at du skrev Huldamor, det var det mange som kalte meg da jeg var lita. :) Ja, nå blir det mange bilder framover, det blir nok julegaver. :)

elin: det er ikke noe spesielt du trenger å gjøre, er kjempekoselig at du vil være med på det. Du kan gå inn på linken min med Gave-along, der kan du skrive til Anniche som organiserer det hele. Da setter hun deg opp på lista, slik at du også blir med.

ella: tusen takk! Ja, ble fornøyd med bildet, er i gang med et nytt nå, skal gi i julepresang.

kreoline: ja, skal vise fram når jeg har laget noe med noen av englene. :o)

Kjersti sa...

Å nei! Krise! Rakk du ikke å oppdatere i går! Det rakk ikke jeg de siste 7 ukene!! Hehe.. Fine engleklistremerker. Kanskje jeg også kan få scanne de.

elin1976 sa...

Tusen takk for hjelpen :o)

Hulda sa...

kjersti: heheheh, holdt på å få sjokk da jeg så at du skrev. ;o) Skal du oppdatere i kveld da?

elin: bare hyggelig, og velkommen i "klubben". ;o)

Kjersti sa...

det har jeg allerede gjort!

Timotei sa...

He-he. Må bare le litt av Kjersti sin kommentar...
De engleklistremerkene passer jo perfekt til deg, Hulda! Vet, du, når jeg ser noen nostalgiske engleglans, eller jeg finner noen romantiske småblomstrete stoffer, tenker jeg med en gang at "disse hadde vært midt i blinken for Hulda". Merkelig. Jeg kjenner deg jo egentlig ikke, men så gjør jeg det likevel på en måte...

Hulda sa...

timotei: koselig at du tenker sånn. Det blir jo til det at man føler at man kjenner hverandre. :O) litt iallefall. Det er søsteren min som har skrevet den kommentaren, kjersti. Typisk henne det. ;o) Hvis du finner et fint småblomstra stoff kan du kanskje kjøpe litt til meg?

Timotei sa...

Det er avtale, Hulda!