onsdag, september 27

Julepynt - Christmas DecorationJeg vet det... det er ikke jul enda, men jeg fant denne søte julepynten på nettet og syns det var en super idè til noen fine julekreasjoner. Her er det klippet ut stjerner i kartong, limt på et noteark og midt på et nostalgisk bilde. Her kan man jo bruke alt fra glansbilder til tilfra lapper. Notearket kan jo f.eks byttes ut med ark med gammeldags skrift på.

Jeg skal lage noen sånne og henge under ei hylle til jul. Det blir dekorativt! Jeg samler juleideer nå, så har jeg noe å velge i når det blir litt senere på høsten. Liker å begynne i god tid med slike ting, noe blir nok advent-og julegaver også. Dersom noen av dere har og/eller finner koselig julepynt man kan lage tar jeg veldig gjerne i mot ideer. Hva med å utveksle julepynt ideer utover senhøsten? Hadde vært koselig om noen ble med på det! Da får vi alle en fin samlingå velge fra i novemeber og desember.

Ekstra fint er det om pynten er nostalgisk og vintage aktig. Dere skjønner sikkert hva jeg mener. :o) Dette blir spennende! Jeg håper på kreative ideer! Og vil gjerne dele av de jeg finner.

I know, it isn't Christmas, but I find this decoration at the internett, and it is really a great idea for Christmas. Some stars are cut out of paper board, some notes are pasted on it and a nostalgic item in the middle. Here you can use glossy pictures, cards and so on. And ofcourse you can change the sheet of music with a sheet of oldfashioned handwriting.

I should make some stars and hang them under a shelf as decorations. It will look great! I am collecting christmas ideas now, then I have some to choose from later this autumn when I should use it. I like to start early with this things, then I have some Advent- and Christmas presents. If some of you have/find Christmas decoration ideas I will be happy if you share it. Would you exchange Christmas decoration ideas during this late autumn? Then we all could get a nice collection to choose from when we should make some decoration in November and December! Wouldn't that be great?

I love nostalgic and vintage decoration, it will be great if you have some ideas like that! I look forward to your creative ideas! And I will share mine too!

28 kommentarer:

anniche sa...

Super ide Hulda!!Både disse flotte julestas tingene, og det og utveksle ideer!!!Me love christmas:)))
Men nå er det natta, natta og naaaaata!

pernilla sa...

jätefina! jag som älskar julen!:)

Lisa sa...

These stars are so neat! I'll be trying to think of some things..but no promises.lol

Tonje sa...

Hei!
Så fine de ble,jeg hadde tenkt å lage noe likt,men jeg sliter veldig med å finne noteark.Hadde også tenkt å bruke avisutklipp.
Ideer har man aldri nok av så det er jeg med på.
Tenkte jeg skulle lage noen kremerhus også.Klem

maloppa sa...

Gillade de stjärnorna mycket.
För några år sedan tog jag mässingstråd, guldfärgade rörpärlor och små röda träpärlor och trädde upp pärlorna på tråden, sedan formade jag det som ett hjärta och gjorde en krok att hänga upp dem i. De är jättefina fortfarande och de hänger i granen varje år...

Karna sa...

Det er bra Hulda, jeg gleder meg allerede til jul jeg! Disse så jeg i fjor, og har planer om å lage noen av disse (stjerne, gris osv) til merkelapper. Suuuuper ide om å utveksle ideer frem til jul, det er jeg med på!

Vintage Wine sa...

Väldigt bra idé! Jag börjar tidigt jag med så det här vore ju jättebra :-)

Julie sa...

Åååååå så koselig da. Pynten så kjempefin ut. Ikke dum ide det der. Vi er vist mange bloggere som liker julen, og da har vi noe å kose oss med i høst. Herlig : = )

Hulda sa...

Hei alle sammen! så koselig at dere vil være med på å utveksle julepynt ideer! Blir spennende å se hva som dukker opp i løpet av høsten!

Takk til Tonje som kom med ideen og kremmerhus, maloppas hjerteidè og karnas merkelapp idè.

Jeg har selv kjøpt noen tags fra panduro som jeg tenkte å dekorere fint og bruke som til fra lapper. Så det er også en idè. :o)

Metteflette sa...

Det var en god ide! Elsker julen og alt som hører med! Jeg har sett de stjernene før hos Turkey Feathers. Hun lager så utrolig mye fint! har du sett julestrømpene hun laget? Skal hyle ut så fort jeg får noen lyse ideer :-)

kreoline sa...

Det var jo en koselig julepynt, en god ide og det så ikke vanskelig ut å lage det. Sikkert fint som oppheng i et vindu også. Jeg er ikke så veldig pyntete til jul, var det før, men har gått over til mer enkelt og lite pynt.Julepynt laget jeg når ungene var små, men nå er det ingen som vil være med mer, og da blir det kjedelig å sitte alene. Får se hva ideer du og andre har, kanskje det kommer noe interessant. Det var en kjempeide å utveksle ideer Hulda.

Huset i Hagen sa...

Disse var bare såå nydelige Hulda! Jeg likte de veldig godt. God ide du har. Får se om jeg klarer å følge med...glad i julen er vi i allefall!! :o)

Vintage Wine sa...

Hulda, det har jag också gjort ;-) Blir ju mycket mer personligt med egna tags!

Minne sa...

Jättefifnt julpynt. Ska jag nog ta efter den ide´n.;) Är inte så bra på pynt men kanske kommer loss nu om det kommer fler idéer.

Minne sa...

Jättefint pynt som jag nog kommer ta efter;) Är inte så bra på pynt men nu kanske jag får lite bra ideér från bloggen. Trevligt!!

Minne sa...

Konstigt. Först kom inte inlägget med alls och sedan kom det två gånger.Håll tillgodo med två stycken!

daisy sa...

Kjempefin julepynt, hulda! Jeg blir gjerne med på å utveksle ideer! Elsker jula, og vet ikke om noe annet som er hyggeligere enn juleforberedelser!

hummmlan sa...

Det blir jättekul att se vad folk hittar på för julpynt!

Sanna sa...

Julepynt er en av de tingene man ALDRI får for mye av. Jeg blir veldig gjerne med på å utveksle ideer fremover høsten. Hvordan skal vi gjøre det ? Legge ideen inn på vår egen blogg så får man selv undersøke de ulike bloggene om det har kommet noe nytt ?
Super ide du hadde her - kan nok hende at jeg stjeler den :)

Timotei sa...

Så fine stjerner! Så lurt det med å utveksle julepyntideer. Hmm, ser for meg litt gammeldags julepynt, kremmerhus med glansbilder kanskje... Skal titte litt i julebøkene mine...

Minna sa...

Verkligen bra idé att sätta igång o visa sina bästaste julepynteidéer. Då hinne vi kanske få ngt färdigt till jul också : )) Jättefina stjärnor, noter kan man ha till mycket! Gillar din blogg Hulda!!!

Hulda sa...

metteflette: ja, så julestrømpene, det er så mye flott på den siden hennes. Fint du blir med på julepyntideen!

sanna: Ja, jeg tenkte at vi gjør det som du sier, at vi går inn på hverandres blogger og ser om det er noen nye julepynt ideer. Jeg tenkte å lage ei mappe på skrivebordet der jeg samler alle.

Tusen takk til alle sammen, jeg gleder meg til å se hvordan dette blir. Tror nok det blir mye koselig julepynt i hjemmene våre i desember. Tenk så artig å samarbeide om julepyntlaging! Dette kommer til å blir bra!! Timotei skriver om gammeldagse kremmerhus med glansbilder, det høres helt supert ut!

Anna sa...

Åh vad fina, jag älskar de! Nu längtar jag till julen! :)

Den gode feen sa...

Hei Hulda. Veldig god idè. Eg er jo så opptatt av copyrigth og sånt eg vettu, så eg må berre legge til at det er Turkey feathers som har laga desse stjernene. Og bloggen hennar er her: http://turkeyfeathers.typepad.com/turkey_feathers/

Sol sa...

Ser at det er stor respons på julepyntidèen din....Kommer til å bli morsomt å se. Selv har jeg laget og kjøpt så mye julepynt i flere år at nå har jeg nesten ikke plass til mer ;-}Men når den tid kommer kan jeg jo vise fram noe av det jeg har laget før....
Ha en fin helg!

cia sa...

jättefina ideer till jul. satt på jobbet idag och bläddrade inågra finska pysseltidningar och försökte hitta på lite olika höstpyssel till barnen.
julpyssel ligger lite för långt fram för at jag ska få någon inspiration ännu.

Tussilago sa...

Nå har jeg lest alle innleggene i denne julepynt-"tråden" din, hulda...og gldere meg også til å dele ideer..tror også det er lurt om vi legger inn forslag i vår egen blogg, og titter hos hverandre. det kan jo være en lur måte å komme tidlig igang på!
Forresten...det du har laget allerede er FLOTT, som vanlig;)

Hulda sa...

Må takke dere siste også for koselige kommentarer! Fint at du også, Tussilago hiver deg med på julepynt-"tråden". :o)