torsdag, juli 13

Blå torsdag

Det er blitt torsdag, og blå dag. Her kan dere se hva jeg har funnet fram til i dag. Jeg trodde jeg hadde lite blått, men det ble flere bilder. :o) Øverst til venstre et av glassene mine med blå blomster. Vi fikk fire slike glass til bryllypet vårt i fjor, fra Maja og Tuva, hundene våre. :) Flinke hunder!! ;) Øverst til høyre er det bilde av noen dessertskåler. Nederst til venstre to søte telysholdere, til høyre en glasskule fra Hadeland Glassverk, som jeg fikk av svigerforeldrene mine til jul et år. Den skifter i farge etter som lyset treffer den.
It is Thuesday, and a blue day. Here you can see what I have found for photos today. I thought I dosen`t have so much in blue, but I sure do have! :o) At the top, to the left you can see one of my glasses with blue flowers on. We got four of these glasses for our wedding, it was a present from our dogs, Maja and Tuva. :) They are pretty good to buy presents. ;) At the top, to the right you can see some dessert bowls. At the bottom, to the left is a glass ball from Hadeland Glassworks, I got it one Christmas from my parents-in-law. It change colour as the light reflect on it.

Øverst til venstre er en hare fra Panduro, har selv satt den sammen og malt den, var flere i pakken, men jeg har foreløpig bare fått laget en av de. Til høyre et bilde av en engel. Jeg har selv klippet til bakgrunn av et scrap ark og limt en glansbildeengel på. Har også et slikt bilde med rosa i bakgrunnen og rosa engel. De henger sammen på veggen. Nederst er en blå ballong Tuva bruker å leke med.

At the top, to the left is a rabbit from Panduro, I have made it myself, put the parts togheter and painted it. It was several rabbits in the pack, but for the time, I have just made one of them. To the right you can see a picture of an angel. I have cut out the background from some scrap piece of paper, and pasted a glossy angel on it. I also have a picture with a pink background and a pink angel on it. At the bottom is a blue balloon Tuva loves to play with.

På bilde øverst er en krakk som jeg har funnet på lovtet, bildet i midten er en av mine søte stemorsblomster, nederst er to bokser, den ene fra Tilda, den andre fra et loppemarked. På det store bilde er det to klokker fra Hadeland Glassverk. Liker de godt, og de er flotte å ha i vinduet sammen med den blå kula, den har jeg på andre sida av vinduet.

The picture at the top is a stool I found at the attic, in the middle you can see one of my cute little pansies, at the bottom; two boxes, one from Tilda, the other one from a flea market. At the big picture you can see my two blue bells from Hadeland Glassworks. I like them a lot, and they are so beautiful in the window, togheter with the blue ball, it hangs at the other side of the window.

22 kommentarer:

Sigrun sa...

Hulda, I like the blue colours also very much. And also at the wallpapers.

Sigrun

Hulda sa...

sigrun: yes, blue is a lovely colour. At the bedroom we have light blue walls and white lists and wardrobe. And the decoration is also in these colours. :)

Anna sa...

Vilka vackra lampor på nedersta bilden! Och pallen är ju ljuvlig! Är det en mjölkpall? Jag har inte fått något mail från dig. Jag prövar att maila.

heidi sa...

Det er SÅ artig med fargeuke. Skulle hatt en blogg selv, da kunne jeg ha deltatt. Er det vanskelig å ha egen blogg????

cia sa...

redan torsdag, vad fort veckorna går, blå är min favoritfärg och grön förståss

Lisa sa...

Wow. The first thing I thought was "I didn't realize she had that much blue" and I hadn't even scrolled down yet. It's good that Maja and Tuva have such good taste. hehe the Hadeland Glassworks things are beautiful.

I have tried before to find "Tilda" online when you've mentioned your box but I can never find anything. I think the Tilda box is really pretty.

Hulda sa...

anna: ja, de blå klokkene er nydelige, og flotte når lyset og sola skinner på de, da blir de nesten lyseblå. Jeg vet ikke om det er en melkekrakk, kanskje, kan også være en krakk ungene som bodde i dette huset, laget på skolen. Skal få skrevet til deg også.

heidi: hadde vært veldig artig om du laget deg en blogg du også! Det er veldig lett å lage blogg. Hvis du ser helt øverst på blogg siden står det "Get your own blog", klikker du inn der står alt beskrevet, og du kan spørre meg hvis du lurer på noe. :o)Har du digitalkamera? Og et bildeprogram?

cia: ja, dagene og ukene flyr avsted. Jeg ønsker meg godvær nå.. har regnet så mye i det siste.

lisa: hehe , yes the dogs are really good! :) if you goes to this link you will find some Tilda - stuff: www.pandurohobby.no it is in norwegian, I don`t know a link in english. But you can see the pictures. You find it under: Vårkatalogen, it means spring catalouge.

Heidi sa...

hei igjen Hulda. No har jeg laga meg en blogg, men må prøve litt ut først før jeg legger ut adressen. Så fint jeg kan spørre deg om ting. Jeg har digitalkamera.
Foresten kjempeflotte de blåe glass tingene du har fra Hadeland. Ønsker slikt selv jeg. Skal prøve å ta en tur til Hadeland i sommer. Så da kjøper jeg sikkert noe blått i vinduet.

Sol sa...

Her var det mye fint og blått.Favorittfargen min ;-} Den gamle krakken er fin....Jeg har også en gammel krakk kommer jeg på nå. Den er gammel og slitt og har tilhørt faren min.Tror jeg må finne den fram fra kjelleren...Så fint at du hjelper Heidi med å fortelle hvordan hun kan få en blogg ;-}

Hulda sa...

heidi: så fint at du har laget deg blogg, jeg linker til deg så snart jeg vet adressen din. :o)
Blir artig å vite mer om deg!

sol: skal ta meg en tur inn på din side nå. Skal vi bli enige om grønt lørdag og rosa søndag, som du skrev i din blogg?

Lisa sa...

Thanks for the link. I'm going there now!

Katarina sa...

Stilig med fargeuke!
Takk for de koselige kommentarene!

daisy sa...

Er virkelig hyggelig å følge med din fargeuke, nesten synd at uka snart er over..!
Jeg har forresten Photoshop, som du spurte om for noen dager siden, men jeg har faktisk ikke eget digitalkamera. Men jeg tror det venter et nytt kamera på meg i posten i dag! :)
Venter spent på neste farge! :)

Huset i Hagen sa...

Så fint det ble med alt det blå. Artig ide dette her. Jeg er så glad jeg kom over bloggen din. Nå har du en fast leser til...

Kali sa...

Lovely blue....such wonderful things you are sharing with us all...thanks :)

Sol sa...

Japp, vi kan gjerne ha grønn lørdag og rosa søndag. Det blir fint. Ønsker deg en god helg!

Hulda sa...

lisa: thats good! :)

katarina: ja, er artig med fargeuke, og i dag er det rød dag, hmmm lurer på hva jeg skal finne på. ;)

daisy: ja, er artig med denne uka her. :) blir vel fint å få digitalkamera kan jeg tro. :)

huset i hagen: så flott at du liker bloggen min! Ble glad for å se at du er "fast leser" nå. Jeg er ofte innom din blogg også og ser etter oppdateringer. :)

kali: I am glad you like it! it is fun to take pictures from different colours. :)

sol: ja, da sier vi det! blir artig å ha hele uka med farger. :) God helg til deg også!

heidi sa...

Hei Hulda. Idag har jeg problem med å oppdatere siden min. Jeg ville forandre på noe tekst ifra igår, men den forandrer seg ikke, uansett om jeg trykker på publiser hele bloggen. Er det vanlig at det er slike vanskeligheter? Bruker blogger jeg også.

Hulda sa...

heidi: er det tekst fra et innlegg eller er det det du har skrevet på høyre siden om deg selv? Jeg vet at det på siden om meg selv, tok ei stund før det ble oppdatert, da jeg forandra det. Hvis det er et innlegg du forandrer tekst på bruker det å oppdateres med en gang du har trykket på publiser. Har du trykket på oppdaterknappen? de to grønne pilene?

heidi sa...

Virke som om ting tar tid. Har vært ute en tur og nå var siden oppdatert. Har ikke slike grønne piler. Trykker der det står republish entire blog. Mye å sette seg inn i. Får bare prøve. men kjedelig når det tar så lang tid før siden blir oppdatert. Har ikke så god tålmodighet he he. Vil gjerne at ting skal skje med en gang. Må vel lære meg det.

Hulda sa...

heidi: rart det tok så lang tid. Kan hende det er pga at du nettopp har starta bloggen. Med de grønne pilene mente jeg oppe på verktøylinja. En sånn oppdateringsknapp.

Hulda sa...

heidi: kom til å tenke på at dersom du publiserer et nytt innlegg så må du oppdatere bloggen for å se det nye du har gjort. Dersom du ikke har knappen med de to grønne pilene på verktøylinja, må du lukke bloggen din, og deretter gå inn på den igjen. DA vil du se det du har endra, ditt nye innlegg. Håper du skjønner! :)