lørdag, mai 6

Margeritter

I dag har jeg kjøpt margeritter som jeg har planta i disse fine sinkspannene. De så jeg bilde av i Ingrids blogg, hun hadde planta granium i de. Hun fortalte at spannene kosta kun 10 kr hos Nille, så da var jeg ikke sen om å få tak i de. God inspirasjon fra Ingrid!Her står de på trappa foran stemorsblomstene.

To day I have been doing some gardening. I have planted the white flowers today, I`m not shure of the name in english, but I guess it is familiar to you. I have been inspired from Ingrids blogg, she have used this pots for planting. She has a nice blog, take a look at it! :) The flowers are standing on the stairs.

Her har jeg satt to spann på kassen som jeg fant tidligere i vår. Lyngen er vårlyng. Man har jo så lyst til å plante og ordne i hagen når været er så fint som nå. Var over 20 grader her i dag. Allerede tidlig i mårrest var det 19 grader i skyggen. Hadde skjørt på meg i dag, ute, det var herlig!


Et nærbilde av blomstene. Planen min er å få satt opp en hylle på veggen, slik at jeg kan sette krukker og planter opp der i sommer. Jeg mener å ha den hylla på terrassen. Tror det blir fint. Ellers blir det jo planting i bed.

Here you can see a "zoomed" picture of the flowers.

Nå må jeg støvsuge og vaske i huset, ikke det morsomste jeg vet, men det må jo til.. I have to do some housecleaning now, not so very funny, but I have to do it...

8 kommentarer:

cia sa...

Hej
vi har också haft 20 grader idag.
tar du in dina fina blommor i huset på natten, det är väl kallt ute på natten kan jag tänka mig det är det i alla fall här så jag får konka krukor in och ut.
Trevlig Lördagskväll

Deb sa...

I love your potted arrangements. I also like to plant flowers in metal buckets. What a nice area to sit outside.

Liv sa...

Så vårlig og fint dere har fått det! Her har det også vært flott vær i dag, og eg og Marie har grillet på terassen. Du får hilse gutta mine(du treffer sikkert på dem en dag :) )!

Ingrid sa...

Hyggelig at jeg kunne være til inspirasjon! :o) Herlig dag her også i dag! Hurra - så deilig!

Hulda sa...

cia: ja, herlig med så fint vær i mai. Vi er spente på hvordan det blir på nasjonaldagen, 17. mai. Da er det ofte kaldt.. Jeg har ikke tatt inn krukker, men kanskje margeritten tåler mindre enn stemor? stemoren er blitt veldig tett og fin siden jeg planta den.
ha en fin lørdagkveld du også!

deb: yes, it is nice with metal buckets. I want to buy a metal can. (I`m not shure the word in english, I hope you`ll understand...)

liv: ja, er blitt koselig ute her. Kan ikke plante mer nå før ut i juni, det kan blir for kjølig om natta. Ja, treffer dem nok helt sikkert. Vi skal feire bursdagen til mormor en av dagene. Kan jo hende Jarl Arne kommer til Oldra også en tur.

Linda sa...

Vilka söta arrangemang!

Hulda sa...

ingrid: ja, var en god idè med de spannene fra Nille. Jeg er på leting etter ei fin vannekanne i sink/metall. Skulle kjøpte på kremmerhuset en dag, men så var de utsolgt..

linda: takk skal du ha! koselig å holde på i hagen. :)

Mrs. Staggs sa...

Very pretty Hulda. They are called Marguerites here too. They look wonderful in the buckets!