søndag, mai 28

En solskinnsdag!

I går var det regn, i dag er det sol! Vi gikk en liten tur, og jeg plukket en bukett med markblomster. Her er det marikåpe, timotei, strå, smørblomster, hundekjeks og en jeg ikke kan navnet på. Satte buketten i ei fin mugge.

Yesterday was a rainy day, today is full of sunshine! We take a little walk and I picked a bunch of flowers. It is some wildflowers. I put it in this nice pitcher. It is buttercup, timothy, straw, and some I dont`now the name in english.

Et lite stilleben på terrassen. Sinkfatet har jeg funnet i hagen et sted. Her er det mye som dukker opp rundt omkring. :)

A little still life at the veranda. I found the zinc dish in the garden somewhere. Here is a lot of things to find! :)

Tuva koser seg også på terrassen, her på teppet sitt. :)

Tuva enjoy the veranda as well, here you can see her at her blanket. :)

13 kommentarer:

cia sa...

Jag förstår att Tuva tycker om att ligga på verandan och gosa. Tova vill också vara ute hela dagarna när det är fint väder. idag har vi varit ute i solen . vi har inte fått några blommor att plocka ännu, det verkar som om sommaren har kommit mycket längre hos er än här.

Kristin R sa...

OJ... har du virkelig funnet markblomster allerede?? Det er jo bare så nydelig men det har ikke kommet så langt her enda. Men så har det regnet stortsett hele tiden i 14 dager også da.

Hulda sa...

cia: ja, Tuva liker godt å kose seg på terrassen i sola. :)

cia og kristin: ja, ble overraska da jeg så alle de blomstene i ei skråning. Det er tidlig, vi er jo enda ikke i juni. Men, fint, det er det. :)her har vi hatt mye godt vær i det siste.

daisy sa...

Ja, i dag var det nydelig vær - herlig! Jeg har pyntet med en bukett liljekonvall på stua, ble overrasket over å finne det da jeg var hjemme hos familien i helga.
Håper du har hatt en fin helg!

Hulda sa...

daisy: liljekonvall er nydelig! og, ja, det var tidlig at de var kommet. :) Har hatt en fin dag i dag, ja, og det håper jeg du også har hatt! :)

Lisa sa...

Tuva is so cute. Your flowers look so pretty. I love to smell Timothy grass when it has been cut, or maybe that's alfalfa. It smells very sweet. Who knew grasses could look so pretty in a nice pitcher? I like your basin.

I almost bought a pitcher today. It was 50% off but I was a good girl and only got my fabric..and buttons...and paint. lol

Vita sa...

Yes, it's a m/c. My husband has lots of m/c's and some of them are old, and most of them are pretty. I thought it was funny when he gave a guy in New Zealand (we're in Oregon, USA) lots of money and waited for a bike to come on a cargo ship, but it came. I've been all around the United States with him on the back of one, but that was about 18 years ago. Does your husband have a really fast new bike? I didn't like riding on the back of my husband's 70's Triumph.

I love all the things you do.

Karna sa...

spør du meg finnes det ikke finere blomster (kanskje utenom peoner og roser) som markblomster, du har det veldig koselig hos deg!

Kathrine sa...

Fint stilleben!Det er jo så skjønt med markblomster!:)Og det var et veldig fint bilde av Tuva:) Ha en fin dag!

Andrea sa...

Hei! Vi går nesten aldri tur med Sara fordi vi har så stort uteområde så hun løper som hun selv vil. Hun er veldig aktiv og elsker å være ute og reise på turer. Gjør Tuva det å? Så søtt bilde av henne!

Hulda sa...

lisa: yes, it is really nice with flowers in a pitcher. :) I collect pitchers, I got some small and some big ones.

vita: yes, my husband has a new bike, and I think it is really fast too, but he has to follow the speed limit... :)

karna: ja, markblomster er skjønne, har alltid likt det. Jeg har også alltid likt å lage buketter og sette rundt omkring. Pynter så fint opp. Er fornøyd med sånn som vi har fått det her, så takk skal du ha. :)

kathrine: takk skal du ha, ja Tuva er ei lita søt pia. :)

andrea:ja, både Maja og Tuva elsker turer, både å gå tur og å kjøre bil. Vi har også stort uteområde, men tør ikke la hundene springe løse..

Lantliv sa...

Vad underbart att kunna plocka en bukett ute! Här är det inga blommor klara för skörd ännu!

Hoppas, hoppas att det blir lite sommar snart!

Hulda sa...

lantliv: ja, er flott å kunne ta inn blomster. Her er alt kommet lengre enn vanlig, synes alt vokser og gror med stor fart. Men, i dag regner det!