torsdag, mars 23

Kjøkkenet er ferdig!


I går ble vi helt ferdig med oppussinga på kjøkkenet. Har akkurat lagt aller siste hånd på verket, la nytt trekk på krakken jeg sitter på når jeg snakker i telefonen. Var også og kjøpte noen kurver som tok seg flott ut på kjøkkenet. Vi ble veldig fornøyd! :o)

Jeg har malt tallerkenhylla i samme farge som skapene. Kurven i hjørnet er nyanskaffet i dag. Måtte ha noe nytt som passa inn på det "nye", "freshe", kjøkkenet!!

Nærbilde av emaljeskiltet som du ser på det første bilde.

Her er den hvite kurven som også kan ses på det første oversiktsbilde. Syns den er flott! Har forklær og litt forskjellig i den. Oppå ligger siste utgave av Vakre hjem og interiør som jeg kjøpte i går. Det er en kjøkkenutgave - der var det mye flott og inspirerende!

Enda et oversiktsbilde.. Lettere å vise helheta av kjøkkenet på den måten. Den høye, hvite lysestaken på bordet liker jeg veldig godt. Bruker å ha den på litt forskjellige steder i huset, ettersom det passer!

Enda et oversiktsbilde, fra andre kant av rommet.


Detaljer fra den åpne skapløsninga. Syns det er så flott med kurver på kjøkkenet, det gir det en landlig stil. Har satt noen blomsterpinner jeg har malt i den runde kurven.


Flere kurver på benken. Den smale, lille har jeg krydderglass i. Den store er til post, så slipper den å flyte utover kjøkkenbenken!!

Her er krakken! Dette var det jeg ville vise fra kjøkkenet. Det er godt å være ferdig. Men, ferdig blir man vel aldri. Det er alltid nye ting å finne på, og forandre på. Bare fantasien setter stopper. :-)

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Ser ut som dere har stått på skikkelig i det siste! Koselig kjøkken...

Hulda sa...

tusen takk! ja, har virkelig jobba med det. Men, det va skikkelig artig også!

Elisabeth sa...

Gratulerer med nyoppusset kjøkken! Det var artig å se:-)

cia sa...

Vilket fint kök du har och vad kul att läsa alla gamla inlägg, vad mycket saker du hinner med att göra / sy fast du jobbar.
Vilken underbar tallrikshylla, min är lite i minsta laget, jag får bara plats med 3 tallrikar , jag såg dina fina blomsterpinnar, jag håller också på att måla blomsterpinnar men jag tappade lusten när det blev så regningt och tråkigt väder, i dag kommer mitt barnbarn, han ska stanna här i en vecka, dom bor i Uppsala annars, han är 2 år i juni och det är full rulle hela tiden