fredag, februar 24

Litt shopping

Har vært på en liten bytur i dag. Kom hjem med dette:

Disse to glassene kosta 5 kr stykket. Har selv limt på en glansbildeengel. Syns de ble stilige, litt chabby chic kanskje?

Denne telysholderen kjøpte jeg også. Den ble det kjempefin effekt av når lyset er ned i den. Det vises ikke så bra på bilde, men litt.


Sammen ser det slik ut i vinduet. Syns det passa godt sammen. Så nå sitter jeg her og koser meg med lys. :o)

Som dere sikkert ser har jeg lagt linker til flere flotte og inspirerende sider. Ta spesielt turen innom Chabby chic, der var det utrulig mye flott!

Setter til slutt inn dette bildet av et bord som jeg fant på chabby chic siden. Det ligner på et bord pappa har laget til meg. Men, det har ikke så mye utskjæringer. Jeg har ikke fått det hjem enda, han har akkurat malt det hvitt for meg. Gleder meg virkelig til å få det i hus! Det er en kopi av et gammelt vi fant på loftet i huset som vi leier.

Her er det jeg fant på nettet:


Skal vise bilde av mitt bord så snart jeg får det i huset. Gleder meg!! Har ønska meg et hvitt ovalt speil med rosemønster, også det i hvitt, som jeg har planer om å ha mellom to gamle bilder i stua. Tror det blir supert!

God helg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Mange fine nyheter på sida! Artig å følge med. Jeg er ikke like flink til å oppdatere min blogg, men... Nå ser jeg på Idol. God helg!
Klem

Hulda sa...

Takker for koselig hilsen, Elisabeth! Si fra når du oppdaterer bloggen din!