onsdag, februar 8

Litt av dagens gjøremål.


Dette englebilde har vi hengende i stua. Det kommer fra pappas barndomshjem, vi har lånt det for å scanne det og sende det inn til en fotobutikk og få det framkalt. I dag er det blitt scanna og er klart til å sende inn. Vi sender til Fotoknudsen over nett, der er rimelige på store bilder.


Dette bilde har vi fått framkalt, kjøpte ramme til det i dag. Skal henge det opp på soverommet. Syns det er så fint med slike gamle bilder.


Inne på Gulrommet har jeg hengt opp en ny kreasjon.. Det er noen servietter og engleglans. Dette var mest bare for å prøve, skal bytte ut litt, og finne mer som passer sammen. Det blir jo ganske dekorativt.


Kom på i dag, da jeg så i klesskapet, at disse hengerne kan bli perfekte for oppheng av quilter! Kan også bli stilig med hjerter på. Sydde eller perlehjerter. Her er det bare å prøve seg fram!


Har fått opp ei hylle over sybordet, fint, da trenger ikke alt ligge og slenge, og jeg får bedre plass!


Til slutt i dag vil jeg vise bilder av ei emaljekanne som jeg kjøpte på loppemarked for flere år siden. Fant på i dag å ta den fram og male den, har tenkt å ha to sartrosa blomster i den. Tror det blir fint. Skal ha den i gangen. Skal vise bilder når den er på plass!

God natt!

1 kommentar:

Ingrid sa...

Så herlige de to gamle bildene var!! Kan du ikke sende over den scannede versjonen til meg også? Hehe... ;)