onsdag, februar 15

Gardiner.. nydelig vær... besøk

I dag har vi hatt nydelig solskinn. Her er utfor huset hos mamma og pappa, det går en fin vei ned til havet. Her går vi både sommer og vinter.


Syns det ble et fint bilde med denne rogna i forgrunnen. Den er flott om våren når løvet kommer! Gleder meg til våren!


Tuva måtte få være med, her var det mye rart å lukte på! Hun har nettopp fått seg fin og varm bobledress. Det er mamma som har sydd.


Må bare vise bilde av den flotte cliviaen vår. Vi kjøpte den i fjor vår, da var det blomster på den. Nå har den stått lenge uten, men i dag bærer den flotte blomster. Jeg telte 10 knopper, så denne blomstrer nok lenge.Jeg ble ferdig med gardinkappene i dag, ble fornøyd med de. Syns det ble lyst og trivelig. Det gulrutete i gangen får meg til å tenke på sol og sommer! Jeg håper å finne en gammel pinnestol på en bruktbutikk som jeg kan lage pute og ei kappe til.


Vi har også hatt besøk av Maja og Kjersti i dag. Vi har gått en tur med begge hundene, det var kjempeherlig for dem, ja for oss også! Her står de to hundepiene og ser ned trappa. :)


Tid for lys ble det også i kveld. Fant dette gamle fatet i boden, der lå det til ingen nytte, men nå har jeg tatt det inn i varmen. ;) syns jeg har vært flittig med kameraet i dag!

4 kommentarer:

Ingrid sa...

Så fint det så ut å gå tur der da!

Hulda sa...

ja, er et fint terreng her, både når det gjelder hav og fjæra, og skog og fjell.

Anonym sa...

Så fine bilder du har tatt :) Synes det er så å ha lys på sølvfat... Ønsker meg et sånt fat jeg å!

Hulda sa...

takk for det, Kristin! ja, er fint med lys på fat, blir ei egen stemning i huset. Hvis du går på bruktbutikk eller loppemarked kan du sikkert finne et fat som ligner. Mamma fant et lite sånt fat en gang, på loppemarked.